Άρης: Νοκ-άουτ για δυο μήνες ο Γκάλινατ, στην αγορά για γκαρντ οι κίτρινοι

Άρης: Νοκ-άουτ για δυο μήνες ο Γκάλινατ, στην αγορά για γκαρντ οι κίτρινοι

Εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες θα μείνει ο Ρομπέρτο Γκάλινατ με τον Άρη να βγαίνει στην αγορά για την απόκτηση ενός γκαρντ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ τραυματίστηκε στη διάρκεια της πρώτης περιόδου του χθεσινού (31/1) αγώνα με την Ουλμ στη Γερμανία και δυστυχώς για τους κίτρινους επιβεβαιώθηκε το χειρότερο σενάριο.

Διαβάστε επίσης: Χαμός με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ- Εξώδικο στον Λουτσέσκου οι Πράσινοι

Ο Αμερικανός γκαρντ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και μετά την αρνητική πρώτη εκτίμηση, υποβλήθηκε σε νέες (αξονική και μαγνητική τομογραφία), προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Αυτές επιβεβαίωσαν ότι ο 27χρονος άσος έχει υποστεί συντριπτικό κάταγμα στη βάση της πρώτης φάλαγγας του αντίχειρα του δεξιού χεριού του. Ο τρόπος αντιμετώπισης θα αποφασιστεί μέσα στο προσεχές διάστημα και ο χρόνο απουσίας του εκτιμάται στους δύο μήνες, όπως αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΚΑΕ Άρης.

Υπό αυτές της συνθήκες, η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη είναι αναγκασμένη να «βγει» στην αγορά για την αναζήτηση προσωρινού αντικαταστάτη έχοντας ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή της, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν αρκετά απαιτητικά ματς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ