Δοκιμάζεται στην Πάτρα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Προμηθεά

Δοκιμάζεται στην Πάτρα ο Ολυμπιακός κόντρα στον Προμηθεά

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Προμηθέα στην Πάτρα, ενώ η Καρδίτσα υποδέχεται το Περιστέρι.

Μετά την… κουραστική «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague, ο Ολυμπιακός, επιστρέφει στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις του, για τη 17η αγωνιστική.

Από δύο διαδοχικές ήττες στην Basket League, από Περιστέρι και Λαύριο, προέρχεται ο Προμηθέας και θέλει ν’ αντιδράσει σήμερα (4/2, 17:15) κόντρα στον Ολυμπιακό. Την τελευταία νίκη τους οι Αχαιοί στο ελληνικό πρωτάθλημα την πέτυχαν στις 13 Ιανουαρίου, όταν πέρασαν νικηφόρα από το Μαρούσι, για την 14η αγωνιστική.

Η ομάδα του Πειραιά, όμως προέρχεται από δύο νίκες στη «διαβολοβδομάδα», με Άλμπα Βερολίνου εντός και Μπάγερν στο Μόναχο παρά τις απουσίες των τραυματιών Νίκολα Μιλουτίνοφ και Μουσταφά Φαλ, δείχνοντας σημάδια άμεσης προσαρμοστικότητας.

Το 3ο στον βαθμολογικό πίνακα, Περιστέρι, αγωνίζεται στη Θεσσαλία, απέναντι στην Καρδίτσα (4/2, 20:15). Η ΑΕΚ είπε «στοπ» στο νικηφόρο σερί της Καρδίτσας (4-0) κατά την προηγούμενη αγωνιστική, με τους παίκτες του Νίκου Παπανικολόπουλου να θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Το Περιστέρι βρίσκεται στο +5 και προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες. Την τελεταία φορά που ηττήθηκαν οι «κυανοκίτρινοι» ήταν στις 7 Ιανουαρίου, στο ΟΑΚΑ (90-75) από τον Παναθηναϊκό, για την 13η αγωνιστική της Basket League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ