Πώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχασαν μέσα από τα χέρια τους τον Φρανσίσκο

Πώς Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχασαν μέσα από τα χέρια τους τον Φρανσίσκο

Μια εύλογη απορία που εκφράζουν αρκετοί μπασκετάνθρωποι της χώρας είναι πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός δεν ασχολήθηκαν με την περίπτωση του αφήνοντας τον να φύγει εκτός συνόρων.

Έπειτα από μια σπουδαία χρονιά στα μέρη μας με την φανέλα του Περιστερίου, ο Σιλβέν Φρανσίσκο μεταφέρθηκε στην Euroleague και στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο Γάλλος γκαρντ ήταν ο «εγκέφαλος» και ο «εκτελεστής» της ομάδας που έστησε άψογα ο Βασίλης Σπανούλης στην πρώτη του χρονιά ως προπονητής και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του 25χρονου του έδωσαν το εισιτήριο για την Γερμανία και παράλληλα το δικαίωμα να αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Διαβάστε επίσης: Οργιάζουν οι φήμες για το μέλλον του Βεζένκοφ στο NBA

Ωστόσο μια εύλογη απορία που εκφράζουν αρκετοί μπασκετάνθρωποι της χώρας είναι πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός δεν ασχολήθηκαν με την περίπτωση του αφήνοντας τον να φύγει εκτός συνόρων.

Η αλήθεια είναι πως η Μπάγερν είχε… δουλέψει από πολύ νωρίς μέσα στη σεζόν την συγκεκριμένη μεταγραφή, έχοντας πετύχει με την πλευρά του παίκτη προφορική συμφωνία πολύ πιο πριν φτάσει η στιγμή να τον ανακοινώσει το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Έτσι όταν ήρθε η στιγμή οι δύο «αιώνιοι» να χτυπήσουν την πόρτα του ο Φρανσίσκο είχε κλείσει ήδη εισιτήρια για Μόναχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ