Μπαρτζώκας: «Θα κυνηγήσουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε για να μπούμε στα play offs της Euroleague»

Μπαρτζώκας: «Θα κυνηγήσουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε για να μπούμε στα play offs της Euroleague»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί του Προμηθέα Πάτρας (81-57) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ο Ολυμπιακός επικράτησε με 81-57 στην Πάτρα επί του Προμηθέα στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League και πλέον στρέφει το… βλέμμα του στην κρίσιμη εκτός έδρας δοκιμασία κόντρα στην Βαλένθια για την Euroleague (8/2).

Μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το πιεσμένο πρόγραμμα των τελευταίων ημέρων της ομάδας του, εξέφρασε την ικανοποίησή του με την εμφάνιση της ομάδας του, αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια στη Euroleague.

Διαβάστε επίσης: Απρόοπτο με Λεσόρ και Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το γήπεδο ήταν για πρώτη φορά τόσο γεμάτο. Ελπίζω ο κόσμος που ήρθε να δει το παιχνίδι να χάρηκε με το θέαμα. Ο Προμηθέας φέτος είναι πολύ καλή ομάδα, το δείχνουν και τα Ευρωπαϊκά του αποτελέσματα, αλλά και γενικά η πορεία του. Έχει πολύ επιθετικό ταλέντο και προσπαθεί και στην άμυνα να παίξει πολύ επιθετικά στην μπάλα. Εμείς είχαμε την ιδιαιτερότητα να έχουμε παίξει Τρίτη-Πέμπτη παιχνίδια πολύ απαιτητικά. Επιπλέον είχαμε ταξίδι, γυρίσαμε Παρασκευή.

Στην ουσία είχαμε μία προπόνηση για να προετοιμάσουμε αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο, να μην παίξει ο Γκος γιατί είχε ένα μικρό διάστρεμμα από το παιχνίδι με την Μπάγερν. Επίσης, θέλαμε γενικά να μην φορτωθούν παίκτες. Τα καταφέραμε.

Όταν ο Προμηθέας πλησίασε πήρε 3-4 καλές αποφάσεις ο Γουόκαπ και γρήγορα πήραμε ξανά μια διαφορά και είχαμε τη δυνατότητα να μοιράσουμε το χρόνο. Καλή επιτυχία στον κόουτς Παπαθεοδώρου και τον Προμηθέα. Για μία ακόμη φορά θέλω να πω πως η ατμόσφαιρα εδώ στην Πάτρα ήταν εκπληκτική, τόσο από τους δικούς μας φιλάθλους, όσο και από τους φιλάθλους του Προμηθέα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ