Απρόοπτο με Λεσόρ και Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό

Απρόοπτο με Λεσόρ και Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό

Οι Ματίας Λεσόρ και Ιωάννης Παπαπέτρου δεν προπονήθηκαν σήμερα (4/2) λόγω ίωσης και είναι αμφίβολοι για τον αγώνα της Δευτέρας (5/2, 17:15) κόντρα στον Άρη

Απρόοπτα και απουσίες για τον Παναθηναϊκό περιείχε η προπόνηση της Κυριακής (4/2) εν όψει του αγώνα με τον Άρη στο ΟΑΚΑ αύριο Δευτέρα (5/2, 17:15), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Εκτός από τη σημερινή προπόνηση έμειναν ο Ματίας Λεσόρ και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αμφότεροι λόγω ίωσης και η συμμετοχή τους στον αυριανό αγώνα κρίνεται ως αμφίβολη.

Αντίθετα, ο Κώστας Σλούκας ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα του Εργκίν Αταμάν και τέθηκε στη διάθεση του Τούρκου προπονητή για το παιχνίδι με την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Από την άλλη πλευρά, ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με προπόνηση στο ΟΑΚΑ. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Καστρίτη, ο οποίος δεν υπολογίζει στον τραυματία Ρομπέρτο Γκάλινατ, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.

Την αποστολή του Άρη απαρτίζουν οι: Σλαφτσάκης, Σταρκ, Σανόγκο, Τολιόπουλος, Κατσίβελης, Μπλούμπεργκς, Μποχωρίδης, Περσίδης, Ντε Σόουζα, Χάρελ, Καλόγηρος, Μπάνκστον.

Ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Σωτήρης Καραποστόλου, δήλωσε για τον αυριανό αγώνα:

«Είναι ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς για μας, απέναντι στην ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στη Stoiximan Basket League. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη στιγμή για 40 λεπτά, έτσι ώστε να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί στο τέλος.

Θέλουμε η καλή απόδοσή μας και η υψηλή διάθεση για άμυνα να συνεχιστεί για ακόμη ένα παιχνίδι και να φέρουμε το momentum της νίκης στο EuroCup με την Ουλμ αυτήν την εβδομάδα, στα επόμενα 3 ματς που έχουμε μπροστά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ