Η… απάντηση του Κάνααν στον Αταμάν για το πρόγραμμα της Basket League (pic)

Η… απάντηση του Κάνααν στον Αταμάν για το πρόγραμμα της Basket League (pic)

Ο Αϊζάια Κάνααν που είναι πολύ ενεργός στα social media, απάντησε στον Εργκίν Αταμάν και στα σχόλιά του για το πρόγραμμα της Basket League.

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε την δυσαρέσκεια του με εκείνους που αποφάσισαν να ορίσουν το ματς με τον Άρη, νωρίς το απόγευμα. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού είπε, πως δεν είναι δυνατόν να ορίζεται παιχνίδι στις 17:00, εργάσιμης ημέρας.

«Αυτό είναι γελοίο. Μετά από «διαβολοβδομάδα» να παίζουμε 5 το απόγευμα στο Εθνικό πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει χρόνος να προετοιμαστείς, δεν υπάρχει χρόνος να συγκεντρωθείς. Εγώ ήμουν κακός. Η ομάδα ήταν κακή το ίδιο και οι διαιτητές. Όλα πήγαν κατά… διαόλου. Να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε αυτό που το σκέφτηκε» και σε ερώτηση για τι άλλο θα μπορούσε να γίνει είπε: «Κάθε φορά έτσι γίνεται. Μόνος εμείς παίζουμε διπλή αγωνιστική. Εργάσιμη ημέρα, πέντε το απόγευμα, γιατί; Κάποιος να μου απαντήσει», ήταν τα λόγια του Τούρκου τεχνικού.

Διαβάστε επίσης: Καταθέτει στην ΕΕΑ ο Αλέξης Κούγιας: «Είναι μια πολύ σημαντική μέρα» (vid)

Όπως ήταν λογικό ο Αϊζάια Κάνααν που είναι πολύ ενεργός στα social media και εκδηλωτικός απάντησε σε σχετικό ποστάρισμα μπασκετικής σελίδας στο Instagram.

Ο Αμερικανός γκαρντ απάντησε με την… συνοδεία ενός emoji γέλιου: «Όλοι είχαμε αυτά τα παιχνίδια…. Προχώρα».

Δείτε το ποστάρισμα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ