Πόσο βαριά είναι η φανέλα σου Αυτοκράτορα…

Πόσο βαριά είναι η φανέλα σου Αυτοκράτορα…

Ο τεράστιος Άρης πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού, «σπάζοντας» το αήττητο του αντιπάλου του και το κατάμεστο Nick Galis Hall θα ανταμείψει την Τετάρτη (7/2), στο ματς του EuroCup με την Τρέντο, τους μάγκες παίκτες του Καστρίτη.

Ο Αυτοκράτορας είναι εδώ. Με τα προβλήματα του, τις αδυναμίες του, χωρίς πολυεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη, αλλά με μια απίστευτα βαριά φανέλα. Μια ομάδα που έχει στο DNA της την κατάκτηση τίτλων και τις επιτυχίες.

Ο Άρης πέτυχε μια τεράστια νίκη, σπάζοντας το αήττητο του Παναθηναϊκού και την εκτός έδρας «κατάρα» των 27 χρόνων. Ένας Άρης με προπονητή και παίκτες μαχητές. Μια ομάδα με το το μέταλλο του νικητή. Που μπορεί να μην κερδίζει πάντα, που μπορεί να μην έχει μπάτζετ εκατομμυρίων, παλεύει, όμως, όλα τα παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Αταμάν: Η έκρηξη και η εξήγηση της ώρας

Μια ομάδα με τεράστιο λαό, που αγωνίζεται στην πιο μπασκετική έδρα της Ελλάδας. Που απέδειξε, όμως, ότι μπορεί και μακριά από αυτήν, κάτω, μάλιστα, από αντίξοες συνθήκες. Με τη πολύ σημαντική απουσία του Γκάλινατ και τον Μποχωρίδη ανέτοιμο.

Αλλά με παίκτες που «γυάλιζε» το μάτι τους και ήταν αποφασισμένοι για τη νίκη, απέναντι σε έναν αντίπαλο με πολλαπλάσιο μπάτζετ. Με έναν Σταρκ να κάνει εξαιρετική εμφάνιση και με τον συγκλονιστικό Τολιόπουλο να «τελειώνει» τον Παναθηναϊκό με τα τρίποντα του.

Ο τελευταίος, που αποδεικνύεται ο ηγέτης του φετινού Άρη, εκτέλεσε με «κρύο» αίμα στα τελευταία λεπτά. Για έναν Άρη που σούταρε μόλις έξι βολές, ενώ ο αντίπαλο του 29! Με τους κιτρινόμαυρους να παίζουν άμυνα για σεμινάριο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Ειδικά με τη ζώνη που επέλεξε αρχικά ο Καστρίτης, δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Παναθηναϊκό.

Ένας Άρης αντάξιος της βαριάς κληρονομιάς του, ένας Άρης που θέλουν να βλέπουν οι οπαδοί του. Το «Nick Galis Hall» θα ήταν έτσι και αλλιώς κατάμεστο στο κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης (7/2) με την ιταλική Τρέντο για το EuroCup. Εκτός από όλα τα υπόλοιπα, όμως, οι οπαδοί του Άρη θα ανταμείψουν με την παρουσία τους και το χειροκρότημα τους, με τις φωνές και τα συνθήματα, τους παίκτες και τον προπονητή Γιάννη Καστρίτη. Όχι γιατί κέρδισαν τον Παναθηναϊκό, αλλά γιατί έπαιξαν σαν Άρης…

ΥΓ. O Άκης Μάντζιος είναι υποχρεωμένος να προετοιμάσει την ομάδα του για τα τρία παιχνίδια που θα δώσει σε διάστημα μιας εβδομάδας, με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα αλλά και τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. Προσαρμόζοντας ανάλογα και τα αγωνιστικά του πλάνα και δίνοντας, όπως είναι λογικό, μεγαλύτερο βάρος, στο παιχνίδι του Αγρινίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ