Σπανούλης o 1ος «1.500άρης» των πλέι οφ

Σπανούλης o 1ος «1.500άρης» των πλέι οφ

Με το 339ο παιχνίδι του στην κατηγορία, ο Γιώργος Πρίντεζης έγινε ο 27ος της σχετικής λίστας αφήνοντας πίσω του τον Σωτήρη Νικολαΐδη.

Η ρουτίνα των ρεκόρ στη φετινή σεζόν συνεχίστηκε και απόψε για τον Βασίλη Σπανούλη. Με τους 14 πόντους του, έγινε ο 1ος παίκτης στην ιστορία της Stoiximan.gr Basket League που έφτασε τους 1.500 στα πλέι οφ.

*Με το 339ο παιχνίδι του στην κατηγορία, ο Γιώργος Πρίντεζης έγινε ο 27ος της σχετικής λίστας αφήνοντας πίσω του τον Σωτήρη Νικολαΐδη.

*Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σημείωσε οχτώ πόντους στο ματς του ΟΑΚΑ. Με αυτούς έγινε ο 23ος ξένος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού που ξεπέρασε τους 500 στο Πρωτάθλημα.

*Ήταν η 1η φορά στους φετινούς τελικούς και μόλις η 2η συνολικά στα φετινά πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League, που μία ομάδα έμεινε χωρίς τάπα. Στη στατιστική του Ολυμπιακού δεν καταγράφηκε κόψιμο για 5η φορά στο Πρωτάθλημα. Η τελευταία ήταν στη 19η αγωνιστική απέναντι στον Κολοσσό H Hotels.

*Ο Ολυμπιακός σημείωσε τη χαμηλότερη επιθετική επίδοση των 34 αγώνων του στο φετινό Πρωτάθλημα, μένοντας τους 58 πόντους. Είχε 61 στο ματς της κανονικής περιόδου στο ΟΑΚΑ. Η επίδοση αυτή ήταν απόρροια των χαμηλών ποσοστών (είχε 19/54 σουτ) αλλά και της χαμηλής δημιουργίας. Οι 10 ασίστ συνιστούν αρνητικό ρεκόρ περιόδου καθώς οι ερυθρόλευκοι είχαν από 11 ασίστ στα εκτός έδρας παιχνίδια της κανονικής περιόδου κόντρα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό Superfoods.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ