Η ατάκα του Γιαννακόπουλου: «Όταν βρίζουν παράγοντες γιατί δεν το κάνουν…»

Η ατάκα του Γιαννακόπουλου: «Όταν βρίζουν παράγοντες γιατί δεν το κάνουν…»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρωτιέται και σχολιάζει όσα συνέβησαν στο κλειστό των Λιοσίων.

Ο Παναθηναϊκός έφυγε με μια άνετη νίκη από το κλειστό των Άνω Λιοσίων, επικρατώντας της Ένωσης με 89-69 και είναι πλέον αγκαλιά με την πρώτη θέση, στρέφοντας την προσοχή της στο Κύπελλο και το Final 8, όπου πάλι θα παίξει κόντρα στους κιτρινόμαυρους.

Κατά τη διάρκεια του ματς και συγκεκριμένα, στην 3η περίοδο, η διαιτητής, Βασιλική Τσαρούχα, αποφάσισε να διακόψει το ματς με αφορμή τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν από τους οπαδούς της Ένωσης εναντίον της, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ σχολίασε τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση της AEK με τον Παναθηναϊκό για την Basket League, με ανάρτηση του στα social media και «πέταξε» μια πολύ ιδιαίτερη ατάκα, ενώ αναρωτήθηκε γιατί δεν διακόπτονται παιχνίδια όταν βρίζουν παράγοντες…

«Όταν βρίζουν τους διαιτητές εκείνοι τα διακόπτουν τα παιχνίδια. Όταν βρίζουν τους παράγοντες γιατί δεν το κάνουν;», ανέφερε στο Instagram ο γνωστός επιχειρηματίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ