Το 2024 του Τολιόπουλου: Η εκτόξευση, το συμβόλαιο και η μεγάλη «μάχη» του καλοκαιριού (vid)

Το 2024 του Τολιόπουλου: Η εκτόξευση, το συμβόλαιο και η μεγάλη «μάχη» του καλοκαιριού (vid)

Ο Βασίλης Τολιοπουλος απέδειξε για ακόμη μία φορά πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση και μοιραία όλα τα βλέμματα πέφτουν στο καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.

Για ακόμη μία φορά όλη η μπασκετική Ελλάδα μιλούσε προχθές για τον Άρη και συγκεκριμένα για τον Βασίλη Τολιόπουλο. Οι Θεσσαλονικείς έκαναν μια εντυπωσιακή ανατροπή απέναντι στον ΠΑΟΚ και πέρασαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Έλληνας γκαρντ για ακόμη μία φορά βγήκε μπροστά. Μπορεί για τρεις περιόδου να είχε 7 πόντους όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο το… κτήνος ξύπνησε μέσα του. Σε μια επική παράσταση, ο «μπομπέρ» της ομάδας της Θεσσαλονικείς πήρε από το χέρι τους συμπαίκτες του και με 17 πόντους σε εκείνο το σημείο ολοκλήρωσε την ανατροπή για το σύνολο του Γιάννη Καστρίτη που πήρε το ροζ φύλλο αγώνα.

Η σεζόν που διανύει ο Τολιόπουλος θα μνημονεύεται για καιρό. Ειδικά το 2024 θα γραφτεί στην ιστορία της καριέρας του. Το λεγόμενο step up που έχει κάνει είναι εντυπωσιακό. Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, όμως το καλοκαίρι πλησιάζει. Ο 27χρονος γκαρντ μένει ελεύθερος και ήδη αναμένεται να γίνει… σφαγή για την υπογραφή του.

Το συμβόλαιο και η… μάχη

Το καλοκαίρι του 2022 ο Τολιόπουλος πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και να υπογράψει στον Άρη. Ο Γιάννης Καστρίτης τον έπεισε και εκείνος έριξε αρκετά τις οικονομικές του απαιτήσεις για να υπογράψει, αφού εκείνη τη σεζόν έλαβε 25.000 ευρώ! Και μάλιστα μετά τα πλέι οφ της σεζόν μετακόμισε στη Γαλλία για να αγωνιστεί σε μερικά ματς με την Μπουλαζάκ. Φέτος το… κασέ του διπλασιάστηκε, φτάνοντας περίπου στα 50 χιλιάρικα, σε έναν Άρη που έχει «τρυπήσει το ταβάνι του» με μπάτζετ γύρω στα 700.000 ευρώ!

Όπως γίνεται εύκολα κατανοητό ο Έλληνας γκαρντ έχει εκτοξεύσει ήδη την χρηματιστηριακή του αξία και φυσικά την «αγωνιστική». Είναι λογικό πως το καλοκαίρι πολλές ομάδες θα… σφαχτούν για την υπογραφή του. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν πάντα τον νου τους σε καλούς Έλληνες, καθώς η αγορά είναι περιορισμένη, με τον Τολιόπουλο να έχει εμπειρία αφού ήταν μέλος των Πειραιωτών το διάστημα 2014-18.

Πιθανόν να έχει τραβήξει τα βλέμματα και από το εξωτερικό, με τον ίδιο να μπορεί να διεκδικήσει ακόμα και συμβόλαιο στη Euroleague. Οι δύο «αιώνιοι» δεν θα έλεγαν σε καμία περίπτωση «όχι» και πλέον μένει να δούμε αν και ο ίδιος έχει στον ορίζοντα τη συγκεκριμένη προοπτική για να βρεθεί τουλάχιστον ένα σκαλί πιο πάνω στην καριέρα του που σίγουρα αυτή την στιγμή έχει πάρει τον… ανήφορο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ