Πετρούσεφ: «Θέλαμε να δείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό» (vid)

Πετρούσεφ: «Θέλαμε να δείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Φίλιπ Πετρούσεφ μίλησε για την κατάκτηση του Κυπέλλου και το έξτρα κίνητρο που είχε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Συνέντευξη στο κανάλι του Ολυμπιακού παραχώρησε ο Φίλιπ Πετρούσεφ που αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό με τους «πράσινους».

Ο άσος των Πειραιωτών αναφέρθηκε στο κίνητρο που είχε η ομάδα του και ευχήθηκε να έρθουν ακόμη περισσότεροι τίτλοι στη συνέχεια.

Διαβάστε επίσης: Ανατροπή με Τερίμ – Τι λένε στην Τουρκία

Όσα είπε ο Πετρούσεφ:

Για τον πρώτο του τίτλο με τους Πειραιώτες: «Ελπίζω πως δεν θα είναι ο τελευταίος και θα έρθουν πολλοί περισσότεροι. Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Πήραμε τον τίτλο σε ένα ντέρμπι, δεν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω. Είναι εξαιρετικό».

Για το αν είχε επιπλέον κίνητρο απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Φυσικά, κάθε φορά. Κυρίως γιατί μας νίκησαν την τελευταία φορά. Ξέρετε, αυτή τη φορά θέλαμε πραγματικά να τους νικήσουμε και να φέρουμε τον τίτλο στον κόσμο μας. Να δείξουμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ο τίτλος είναι για αυτούς. Συνεχίστε να μας υποστηρίζετε και εμείς θα τα δώσουμε όλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ