Τα συλλυπητήρια EOK και ΕΣΑΚΕ για τον Βουρτζούμη

Τα συλλυπητήρια EOK και ΕΣΑΚΕ για τον Βουρτζούμη

Ανακοινώσεις για τον χαμό του Βασίλη Βουρτζούμη, εξέδωσαν η ελληνική ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, αλλά και η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Η οικογένεια του Άρη και του μπάσκετ γενικότερα θρηνούν τον χαμό του Βασίλη Βουρτζούμη, ο οποίος στα 50 του έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για τον εκλιπόντα.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ: Τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Ο.Κ. εκφράζουν την θλίψη τους για την πρόωρη απώλεια του Βασίλη Βουρτζούμη.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας σεμνός άνθρωπος του μπάσκετ, ο οποίος πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Άρη, αλλά ήταν αγαπητός σε όλους όσοι τον γνώρισαν. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Η οικογένεια του μπάσκετ θρηνεί ένα ακόμη σημαντικό μέλος της, καθώς ο Βασίλης Βουρτζούμης άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο εκλιπών υπηρέτησε την ομάδα του Άρη ως μάνατζερ για περισσότερα από 20 χρόνια.

Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για την πρόωρη απώλεια του Βασίλη Βουρτζούμη και τη συμπαράσταση τους στην οικογένεια του και την ομάδα του Άρη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία του Βασίλη Βουρτζούμη θα τελεστεί την Τετάρτη 13/6 στις 11:00 από τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, στο Βαθύλακκο Θεσσαλονίκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ