Παράσταση στην Αστυνομία ο Ολυμπιακός

Παράσταση στην Αστυνομία ο Ολυμπιακός

Οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» εξέφρασαν τα παράπονά τους για τα όσα έγιναν στον δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ με την ελληνική αστυνομία.

Είμαστε δύο μέρες πριν τον τέταρτο τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό με τη σειρά να είναι στο 2-1 υπέρ των «πρασίνων». Η προηγούμενη αναμέτρηση των δύο «αιωνίων» στο Φάληρο, «σημαδεύτηκε» από επεισόδια μεταξύ των οπαδών της ομάδας του Πειραιά και των αστυνομικών, για τα οποία ο επίσημος Ολυμπιακός, τόνισε ότι η στάση των ανθρώπων των ΜΑΤ ήταν απαράδεκτη, μιλώντας μάλιστα πως ήθελαν να προκαλέσουν στημένα επεισόδια εις βάρος της ομάδας τους.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν δεν το άφησε έτσι να περάσει αυτό και προχώρησε την υπόθεση, ένα βήμα παραπάνω. Οι «ερυθρόλευκοι» παρέστησαν την Τρίτη στην ΓΑΔΑ, όπου και συνομίλησαν με τον ΓΑΔΑρχη, Υποστράτηγο, Χρήστο Παπαζαφείρη.

Του εξέφρασαν τα παράπονά τους για όσα έλαβαν χώρα στο ΣΕΦ στον 2ο τελικό, του εξήγησαν ότι είχε συμβεί και πήραν ως απάντηση ότι ο ίδιος ο ΓΑΔΑρχης θα επιβληθεί του θέματος, ώστε να μην έχουμε παρόμοια συμβάντα και στον τέταρτο τελικό.

Η συζήτηση ήταν μεγάλης διάρκειας, με τις δύο πλευρές να μιλούν σε καλό κλίμα, αν και οι άνθρωπο του Ολυμπιακού ήταν ενοχλημένοι από την στάση των ΜΑΤ στο ματς του δεύτερου τελικού με τον Παναθηναϊκό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ