Παπαθεοδώρου: «Ελέγξαμε τον ρυθμό από την αρχή, θέλουμε να βρούμε καλύτερο ρυθμό στα επόμενα παιχνίδια»

Παπαθεοδώρου: «Ελέγξαμε τον ρυθμό από την αρχή, θέλουμε να βρούμε καλύτερο ρυθμό στα επόμενα παιχνίδια»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την νίκη επί του Άρη τόνισε ότι η συγκέντρωση στην άμυνα και ο έλεγχος του ρυθμού οδήγησαν τον Προμηθέα σε μια σημαντική νίκη

Ο Προμηθέας επικράτησε με 70-57 του Άρη για την 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket Leagu, με τους Πατρινούς να ανεβαίνουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 11-8.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά την νίκη της ομάδας του τόνισε ότι ο Προμηθέας πέτυχε μία κομβική νίκη, ακολουθώντας πιστά το αμυντικό πλάνο που είχαν σχεδιάσει.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτος ο Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8.22μ από το πρώτο άλμα στο Παγκόσμιο! (vid)

«Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι για εμάς. Είχαμε καλή ενέργεια και συγκέντρωση στην άμυνα μας, κρατήσαμε τον Άρη αρκετά χαμηλά. Και οι δύο ομάδες είχαν σχετικά καλό αμυντικό πλάνο το οποίο εκτελέστηκε. Αυτό σε συνδυασμό με τη νευρικότητα που υπήρχε λόγω της διακοπής και της έλλειψης ρυθμού, τις οδήγησε σε περισσότερα λάθη και λιγότερες ασίστ.

Ελέγξαμε τον ρυθμό από την αρχή ως το τέλος, ήμασταν δυνατοί όταν έπρεπε στο come back του Άρη που είναι ομάδα με χαρακτήρα. Θέλουμε όμως να βρούμε καλύτερο ρυθμό για τα επόμενα παιχνίδια. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε και εύχομαι καλή επιτυχία στον Άρη στο κρίσιμο ματς της Τετάρτης».

Για την αντιμετώπιση του Τολιόπουλου: «Ήταν μέσα στους στόχους μας να περιορίσουμε τον Τολιόπουλο που είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Κάναμε καλή δουλειά και ήταν σημαντικό κομμάτι για να μπορέσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι και να το κερδίσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ