Καστρίτης: «Ο Προμηθέας κέρδισε δίκαια – Περιμένουμε τα νέα για Κατσίβελη»

Καστρίτης: «Ο Προμηθέας κέρδισε δίκαια – Περιμένουμε τα νέα για Κατσίβελη»

Όσα είπε ο Καστρίτης μετά την ήττα του Άρη από τον Προμηθέα στην Πάτρα

Ο Άρης δεν τα κατάφερε στην Πάτρα, καθώς ηττήθηκε με σκορ 70-57 από τον Προμηθέα και ο Γιάννης Καστρίτης σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του άργησε να μπει στο πνεύμα του ματς.

Διαβάστε επίσης: Ο Νούνιες «λύτρωσε» την Λίβερπουλ (0-1) – Νέα γκέλα για Τσέλσι (2-2) – Επιστροφή στις νίκες για Τότεναμ (3-1) και Νιούκαστλ (3-0)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο Προμηθέας ξεκίνησε πολύ καλύτερα από εμάς το παιχνίδι. Αργήσαμε να μπούμε στο πνεύμα του παιχνιδιού. Το έργο μας έγινε ακόμα δυσκολότερο με τον τραυματισμό του Δημήτρη. Τα παιδιά προσπάθησαν, επιστρέψαμε δύο φορές στο σκορ, αλλά φάνηκε ότι ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε το αρχικό χάντικαπ που απέκτησε ο Προμηθέας από το ξεκίνημα του παιχνιδιού.

Συγχαρητήρια στον Προμηθέα, κέρδισε δίκαια. Καλή συνέχεια και στις ευρωπαϊκές τους διοργανώσεις. Έχουμε και εμείς Ευρωπαϊκό παιχνίδι, πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι ο Δημήτρης και να δουλέψουμε ώστε να παρουσιαστούμε διψασμένοι και να παλέψουμε για κάθε κατοχή, μετά από τρεις μέρες».

Για το αν επηρεάστηκαν οι δύο ομάδες από ένα παιχνίδι με πολλές επαφές:

«Γνωρίζουμε η μια ομάδα την άλλη, πολύ καλά. Περιμέναμε ένα physical game, όπως και έγινε. Θα έπρεπε να πάρουμε πιο έξυπνες αποφάσεις στην επίθεση μας. Είναι όλα μια διαδικασία, δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε σε επίπεδο ρυθμού. Δουλέψαμε πολύ στη διακοπή και είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψουμε σύντομα στα στάνταρ μας».

Για τον Έρικ Ριντ Τζούνιορ:

«Για εμάς προέχει το παιχνίδι με την Προμετέι, όπου δεν μπορεί να αγωνιστεί. Μας στεναχωρεί πάρα πολύ ο τραυματισμός το Δημήτρη. Θα πρέπει να διαχειριστούμε την επόμενη αναμέτηρση και έπειτα να εντάξουμε τον Έρικ. Είμαστε ομάδα που στηρίζεται στη χημεία και την ομοιογένεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ