Καστρίτης στο «Slam Dunk»: «Όνειρο και πόθος, για την Άρη, η Ευρωλίγκα»

Καστρίτης στο «Slam Dunk»: «Όνειρο και πόθος, για την Άρη, η Ευρωλίγκα»

O Γιάννης Καστρίτης είναι ο καλεσμένος στο 7ο επεισόδιο του «Slam Dunk» και φυσικά μίλησε για την… τρελή φετινή πορεία του Άρη, το μέλλον της ομάδας της Θεσσαλονίκης, τον Βασίλη Τολιόπουλο, αλλά και την Ευρωλίγκα.

Το 7o επεισόδιο του «Slam Dunk» είναι γεγονός και κάθε εβδομάδα τα πράγματα γίνονται και πιο ενδιαφέροντα. Η κουβέντα γυρνάει πάντα γύρω από το μπάσκετ και αυτή την εβδομάδα βρίσκονται στη παρέα, δύο εκλεκτοί καλεσμένοι.

Ο Γιάννης Καστρίτης, ο προπονητής του Άρη και το πρόσωπο των ημερών, μίλησε στο «Slam Dunk», για την μαγική σεζόν της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε από την δική του οπτική την καταπληκτική πορεία της ομάδας του σε Ευρώπη και Ελλάδα, ενώ μίλησε και για το μέλλον και την Ευρωλίγκα. Φυσικά δεν μπορούσε να λείπει από την κουβέντα ο Βασίλης Τολιόπουλος και φυσικά ο Γιάννης Καστρίτης, μίλησε και για την φετινή Ευρωλίγκα.

Διαβάστε επίσης: Ο Εκόνγκ αποκάλυψε πως γνωρίζει την επόμενη ομάδα του Οσιμέν

 

Εκτός από Έλληνα τεχνικό, στη παρέα του «Slam Dunk» βρέθηκε και ο Βαγγέλης Φελλάς, ο άνθρωπος που του αφιέρωσε το κύπελλο ο Γιώργος Μπαρτζώκας και αξίζει να ακούσει ο καθένας τι είχε να πει.

 

Μεταξύ άλλων ο Γιάννης Καστρίτης είπε: «Έχει γίνει τεράστια υπέρβαση από τα παιδιά στο Eurocup, από εδώ και πέρα το ζητούμενο για εμάς είναι να παραμείνουμε διψασμένοι και να παρουσιαστούμε όσο πιο έτοιμοι γίνεται την Τετάρτη, στην αναμέτρηση απέναντι στην Προμετέι».

 

Για τον Βασίλη Τολιόπουλο: «Δεν μου αρέσει να μιλάω ξεχωριστά για παίκτες. Μιλάμε για μια συνολική προσπάθεια, είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό που έχουμε καταφέρει, φέτος, στον Άρη και καταλαβαίνω, είναι το σύνηθες όλοι να μένουν σε παιδιά που σκοράρουν, που ελκύουν το ενδιαφέρον, αλλά πρόκειται πραγματικά για μια συλλογική προσπάθεια. Αυτό που έχω να πω για όλους ότι δουλεύουν πολύ και χαιρόμαστε που τα αποτελέσματα ανταμείβουν τους κόπους. Για τον Βασίλη Τολιόπουλο, αν και ισχύει για όλους τους παίκτες, όλα έχουν να κάνουν με τη δουλειά του.  Πρώτα απ’ όλα ο ίδιος δουλεύει, δεν νομίζω ότι εμείς οι προπονητές, πρέπει να παίρνουμε τόσα πολλά εύσημα όταν είτε η ομάδα, είτε τα παιδιά πηγαίνουν καλά. Είναι πρώτα η δουλειά που ο ίδιος βάζει και από εκεί και πέρα αξίζουν εύσημα σε όλη την ομάδα, το πως δουλεύουν και τη χημεία που έχουν».

 

Για τον Άρη και την Ευρωλίγκα: «Όνειρο και πόθος η Ευρωλίγκα για τον Άρη. Φάνηκε και φέτος και ο Άρης ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη και η Ευρώπη ήθελε τον Άρη. Σίγουρα το να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο είναι ό,τι καλύτερο. Όλοι είμαστε στην ίδια σελίδα, πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Είναι πολλές οι προϋποθέσεις για να παίξει μια ομάδα στην Ευρωλίγκα και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να διακινδυνεύσουμε όλη αυτή τη προσπάθεια».

 

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Καστρίτης στο 7ο επεισόδιο του «Slam Dunk»:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ