Το Μαρούσι πήρε την νίκη και «βύθισε» τον Απόλλωνα Πάτρας (99-73,vid)

Το Μαρούσι πήρε την νίκη και «βύθισε» τον Απόλλωνα Πάτρας (99-73,vid)

Το Μαρούσι πήρε μία πολύ σημαντική νίκη επί του Απόλλωνα Πάτρας (99-73) και απομακρύνθηκε από τον πάτο της βαθμολογίας , «βυθίζοντας» παράλληλα κι άλλο τους Πατρινούς.

Το ξέσπασμα του Αμαρουσίου στο τέλος του τρίτο δεκαλέπτου και πολύ περισσότερο στην εκκίνηση της τέταρτης περιόδου, ήταν αρκετό για να χαρίσει στην ομάδα των Βορείων Προαστίων μία πολύτιμη νίκη επί του Απόλλωνα με 99-71, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Basket League, «βυθίζοντας» ακόμη περισσότερο την ομάδα της Πάτρας στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 3-16.

Διαβάστε επίσης: Διημεράκι στην Τουρκία ο Τερίμ: Πήγε στην Κω και από εκεί Μπόντρουμ (pics)

Το Μαρούσι ανέβηκε στο 6-13, πιάνοντας την Καρδίτσα τη βαθμολογία, ωστόσο, υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Κόζεϊ (18π.), Νικολαΐδη (19π.) και Ραντούλιτσα (17π., 12ρ.) η ομάδα του Νίκου Βετούλα κυριάρχησε μετά το 25’ και πήρε μία εμφατική νίκη με διαφορά 28 πόντων, έπειτα από 5 σερί ήττες που της έδωσε την ευκαιρία να ξεκολλήσει απ’ την ουρά της βαθμολογίας.

Όσο… άντεχε στο σκοράρισμα ο Ορλάντο Κόλεμαν, η ομάδα της Πάτρας ήταν μέσα στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, μένοντας κοντά στο σκορ, απέναντι στους πολύ άστοχους από τα 6,75μ. γηπεδούχους.

Το Μαρούσι άρχισε να βρίσκει λύσεις στην επίθεση στο τέλος της τρίτης περιόδου, μέσα απ’ τον Κόζεϊ και τον Ραντούλιτσα και γρήγορα οδήγησε το σκορ σε μη ανατρέψιμα επίπεδα, απ’ την στιγμή που ο Απόλλων «μπλόκαρε» επιθετικά κι έμεινε από δυνάμεις στην τελευταία περίοδο.

Τα δεκάλεπτα: 25-21, 46-43, 69-61

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΑΡΟΥΣΙ (Νίκος Βετούλας): Κόζεϊ 18 (3), Χιλ 1, Τζούιστον 11, Ραντούλιτσα 17, Γιαννόπουλος 6, Στασινός 9 (2), Μπόγρης 2, Μπρίσκοου 8, Φιλιππάκος, Νικολαΐδης 19 (3), Γούνταρντ 8 (2), Ζαμπέλας.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Κόλεμαν 22 (1), Βησσαρίου, Πέρκινς 13 (1), Μπράουν 14, Μπλέιλοκ 6, Όζμπορν 12, Καφεζάς, Κογιώνης, Σαλούστρος 5 (1).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ