Αμφίβολος ο Κατσίβελης για τον νοκ-άουτ αγώνα του Άρη με την Προμετέι

Αμφίβολος ο Κατσίβελης για τον νοκ-άουτ αγώνα του Άρη με την Προμετέι

Ο Κατσίβελης αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και είναι αμφίβολος για την νοκ-άουτ αναμέτρηση του Άρη με την Προμετέι στην Ρίγα για την φάση των «16» του Eurocup

Την εν Ελλάδι προετοιμασία του για τη νοκ-άουτ αναμέτρηση με την Προμετέι (6/3, 19:00) για την φάση των «16» του Euroψup ολοκλήρωσε ο Άρης, που θα ταξιδέψει με πτήση τσάρτερ από τη Θεσσαλονίκη στη Ρίγα της Λετονίας το βράδυ της Δευτέρας (4/3).

Διαβάστε επίσης: Διημεράκι στην Τουρκία ο Τερίμ: Πήγε στην Κω και από εκεί Μπόντρουμ (pics)

Ο Γιάννης Καστρίτης είδε τον Δημήτρη Κατσίβελη να μένει εκτός στην τελευταία προπόνηση της ομάδας, καθώς αποκόμισε έναν τραυματισμό στο γόνατο στο παιχνίδι με τον Προμηθέα για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο 33χρονος γκαρντ θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή των κίτρινων στη Ρίγα και η συμμετοχή του στο κρίσιμο αγώνα κόντρα στους Ουκρανούς θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Να σημειώσουμε πως ο Κατσίβελης μετράει φέτος 3.8 πόντους, 1.2 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ ανά 15’52» συμμετοχής σε 14 παιχνίδια του EuroCup με τον Άρη. Να σημειώσουμε ότι η Προμετέι χρησιμοποιεί ως έδρα της την Ρίγα, εξαιτίας της εμπόλεμης κατάστασης στην Ουκρανία η οποία δεν επιτρέπει την διεξαγωγή ευρωπαϊκών αγώνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ