Άρης : Στη λίστα Κάιζερ και Λάκι Τζόουνς, απομακρύνεται ο ΜακΓκι

Άρης : Στη λίστα Κάιζερ και Λάκι Τζόουνς, απομακρύνεται ο ΜακΓκι

Οι επιλογές του Βαγγέλη Αγγέλου για τη στελέχωση του ρόστερ.

Η νέα διοίκηση του Άρη κινείται για την άρση του ban, που του έχει επιβληθεί από τη FIBA, λόγω οφειλών σε έξι πρώην παίκτες του (Μαρμπλ, Τζένκινς, Μπάκνερ, Καββαδάς, Σανικίντζε, Ντραγκίτσεβιτς), όμως μέχρι αυτό να συμβεί ο σχεδιασμός προχωρά με βάση τον περιορισμό των μεταγραφών.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η κίτρινη ΚΑΕ θα πρέπει να περιοριστεί στην απόκτηση ξένων, που πέρσι αγωνίστηκαν στην Ελλάδα, και τέτοιες περιπτώσεις έχει ξεχωρίσει ο Βαγγέλης Αγγέλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει γίνει ήδη η πρώτη διερευνητική επαφή με ορισμένους από τους καλαθοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον 55χρονο κόουτς, ώστε να διαπιστωθούν οι προθέσεις τους.

Ένας από αυτούς είναι και ο Λάκι Τζόουνς, του οποίου το κασέ δεν είναι απαγορευτικό, όμως είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα δεχτεί και άλλες προτάσεις, ενδεχομένως και από το εξωτερικό, μετά την καλή χρονιά που έκανε με τον ΠΑΟΚ.

Το άλλο όνομα που απασχολεί τους κίτρινους είναι αυτό του Μάικλ Κάιζερ, που φόρεσε τη φανέλα της Κύμης πέρσι, και οι συζητήσεις μαζί του βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Ακόμη, εξετάστηκε και ο Γκάρι ΜακΓκι, επίσης παίκτης της Κύμης, αλλά τα χρήματα που αξιώνει κρίθηκαν πολλά για τον Άρη, που έχει συντηρητική οικονομική πολιτική τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ