ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ : Αποθέωση για την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (vid+pics)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ : Αποθέωση για την ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (vid+pics)

Πριν από μερικές μέρες κατέκτησαν την Ευρώπη και το LEN Champions League, στέλνοντας στα ουράνια τους φίλους της ομάδας τους, κερδίζοντας τον τελικό στην Γένοβα την Προ Ρέκο.

Στιγμές αποθέωσης έζησε η ομάδα πόλο των ανδρών του Ολυμπιακού, που βρέθηκε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει τον τέταρτο τελικό της Basket League, με τον Παναθηναϊκό.

Οι αθλητές των ερυθρόλευκων που πριν από λίγες ημέρες κατάκτησε το Champions League επικρατώντας της Προ Ρέκο με 9-7 έγιναν δεκτοί με θερμό χειροκρότημα από τον κόσμο.

Οι πολίστες του Ολυμπιακού, έκαναν την εμφάνισή τους λίγο πριν το τζάμπολ, που είχε οριστείς στις 19:00 και μόλις έγινα αντιληπτοί, αποθεώθηκαν. Οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά φώναζαν διαρκώς «Νάτοι οι πρώτοι σε όλοι την Ευρώπη», με τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου να απολαμβάνουν κάθε στιγμή στο φαληρικό κλειστό και να κάθονται στα court sits του γηπέδου.

Εξάλλου, να αναφέρουμε ότι στο ΣΕΦ βρέθηκαν και άλλοι γνωστοί αθλητές, όπως ο Κέβιν Μιραλάς, η πρωταθλήτρια του επι κοντώ Κατερίνα Στεφανίδη με τον σύζυγο και προπονητή της.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ