Παναθηναϊκός: Δείπνο συσπείρωσης με πρωτοβουλία Σλούκα (pic)

Παναθηναϊκός: Δείπνο συσπείρωσης με πρωτοβουλία Σλούκα (pic)

Ύστερα από πρωτοβουλία που πήρε ο Κώστας Σλούκας άπαντες στον Παναθηναϊκό συγκεντρώθηκαν για ένα δείπνο συσπείρωσης.

Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για την 29η αγωνιστική της Euroleague και στρέφει την προσοχή του στο επικείμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (17/3, 17:15).

Οι Πράσινοι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη για την αναμέτρηση, με τον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Σλούκα, να παίρνει την πρωτοβουλία και να οργανώνει δείπνο συσπείρωσης προς όλους τους συμπαίκτες του, τους προπονητές και το επιτελείο της ομάδας ενόψει της συνέχειας.

Το σύνολο του Εργκίν Αταμάν βρίσκεται στο κυνήγι του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ της Euroleague και τα επόμενα παιχνίδια στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι ιδιαίτερα κρίσιμα, αρχής γενομένης από τη «διαβολοβδομάδα» όπου θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (20/2, 21:00) και την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ (22/2, 21:15).

«Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR, Κώστας Σλούκας, παρέθεσε δείπνο συσπείρωσης στους συμπαίκτες του, τους προπονητές και το επιτελείο της ομάδας στο εστιατόριο «Γλυκάνισος» στη Θεσσαλονίκη», ανέφερε στην ανάρτησή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ