Περιστέρι – Άρης 84-62: «Σκόρπισαν» τους Θεσσαλονικείς οι Περιστεριώτες και «κλείδωσαν» την τρίτη θέση

Περιστέρι – Άρης 84-62: «Σκόρπισαν» τους Θεσσαλονικείς οι Περιστεριώτες και «κλείδωσαν» την τρίτη θέση

Πραγματοποιώντας μια εκκωφαντική εμφάνιση το Περιστέρι επιβλήθηκε εύκολα εντός έδρας του Άρη με σκορ 84-62. εξασφαλίζοντας έτσι την τρίτη θέση.

Από την τρίτη θέση θα μπει στο Top-6 το Περιστέρι καθώς επιβλήθηκε με 84-62 του Άρη για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Πέμπτοι οι Θεσσλονικείς.

Κορυφαίος ο Τζόε Ράγκλαντ με 23 πόντους κι 11 ασίστ για το Περιστέρι. Από τους φιλοξενούμενους πρώτος σκόρερ ήταν ο Τολιόπουλος με 14.

Mε δυνατές άμυνες και χαμηλό ρυθμό ξεκίνησε η αναμέτρηση κι έτσι κύλησε μέχρι τα μέσα της πρώτης περιόδου, εκεί όπου το Περιστέρι πάτησε… γκάζι και προηγήθηκε με 21-13 στο 10’. Το σερί των γηπεδούχων συνεχίστηκε με συνέπεια στις αρχές του δεύτερου δεκαλέπτου να προηγηθούν με 13 πόντους διαφορά (28-15), έπειτα από καλάθι του Πουλιανίτη.

Μέχρι το 15’ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με επιμέρους σκορ 12-4 (32-27) μειώνοντας την απόσταση, ωστόσο οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη βρήκαν τις λύσεις ώστε να διατηρήσουν το προβάδισμα μέχρι το ημίχρονο (42-32), με κορυφαίο τον Ράγκλαντ που είχε 13 πόντους ενώ από τον Άρη ο Τολιόπουλος είχε 8.

Mε 2/2 τρίποντα από Τολιόπουλο και Χάρελ ο Άρης προσπάθησε να αιφνιδιάσει το Περιστέρι bwin στην επανάληψη καθώς μείωσε στους τέσσερις (42-38). Το ενδιαφέρον παρέμεινε αμείωτο αφού οι παίκτες του Γιάννη Καστρίτη δεν επέτρεπαν στους γηπεδούχους να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και σε αυτό το διάστημα Άρης παρουσίαζε καλύτερη εικόνα ξεκινώντας από την άμυνα. Το Περιστέρι πάντως, βρήκε απαντήσεις επαναφέροντας τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό πόντων με τον Μήτρου-Λονγκ να βάζει το λιθαράκι του στην επίθεση.

Όσο περνούσε η ώρα το Περιστέρι έκανε μεθοδικά τη δουλειά του αφού μπήκε μπροστά με 73-57 στο 35’, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να βρουν εύκολα λύσεις στην επίθεση. Aπό κει και έπειτα οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν απόλυτα πάνω στο παρκέ με το τρίποντο του Ράγκλαντ (81-59) να βάζει τη «σφραγίδα» του στην επικράτηση.

Tα δεκάλεπτα: 21-13, 42-32, 63-51, 84-62

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ