Ράτζα: «Έφυγα από τον Παναθηναϊκό επειδή χτύπησα τον γιο του αφεντικού, τον νυν πρόεδρο της ομάδας»

Ράτζα: «Έφυγα από τον Παναθηναϊκό επειδή χτύπησα τον γιο του αφεντικού, τον νυν πρόεδρο της ομάδας»

Ο Ντίνο Ράτζα αναφέρθηκε στο διαβόητο περιστατικό με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Ο Ντίνο Ράτζα παραχώρησε συνέντευξη στο σερβικό Μέσο «Meridian Sports» μιλώντας μεταξύ άλλων για την περιπέτειά του στον Παναθηναϊκό και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο παλαίμαχος σέντερ αναφέρθηκε μάλιστα στους λόγους που αποχώρησε από τους Πράσινους και στο περίφημο περιστατικό με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τον οποίο και είχε χτυπήσει, τονίζοντας πως λυπάται για ό,τι έγινε.

Οι δηλώσεις του Ντίνο Ράτζα:

Για τη θητεία του στην Ελλάδα: «Ήθελα να παλέψω για τίτλους. Δεν μετανιώνω που πήγα στην Ελλάδα. Ερωτεύτηκα αυτή τη χώρα. Ο χρόνος που πέρασα στην Αθήνα ήταν ανεκτίμητος. Είναι αληθινοί Βαλκάνιοι! Μοιάζουν με εμάς τους Δαλματούς ως προς την τρέλα, τη νοοτροπία και την αγάπη τους για το μπάσκετ».

Για τον λόγο που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό και δεν αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Ομπράντοβιτς: «Χτύπησα τον γιο του αφεντικού. Ο νυν πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Λυπάμαι…

Το σκέφτομαι ακόμη. Ήξερα από τότε που ήμασταν συμπαίκτες και συγκάτοικοι ότι θα γινόταν σπουδαίος προπονητής. Ερχόταν στην προπόνηση και μας τακτοποιούσε. Δεν ξέρεις ποτέ πόσο ψηλά θα φτάσει κάποιος, αλλά για εκείνος ήμουν βέβαιος πως θα γίνει σπουδαίος. Είναι ο τελευταίος των Μοϊκανών».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ