Στο ΣΕΦ Ράτζα και Βούκσεβιτς για το ντέρμπι «αιωνίων» (pics)

Στο ΣΕΦ Ράτζα και Βούκσεβιτς για το ντέρμπι «αιωνίων» (pics)

Δύο θρύλοι του ευρωπαϊκού μπάσκετ, ο Ντίνο Ράτζα και ο Ντούσαν Βούκσεβιτς, βρίσκονται στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ΣΕΦ για τη Euroleague, σε μια αναμέτρηση που έχουν σπεύσει για να την παρακολουθήσουν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, στο φαληρικό γήπεδο είναι ο Ντίνο Ράτζα, που φόρεσε τις φανέλες τόσο των Πράσινων (1998-99), όσο και των Ερυθρόλευκων (2000-01), μαζί με τον Ντούσαν Βούκσεβιτς που αγωνίστηκε μόνο στους Πειραιώτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βούκσεβιτς είναι στο προπονητικό τιμ του Βασίλη Σπανούλη, στο τουρνουά Next Generation, ως βοηθός, ενώ ο γιος του, Τρίσταν, που διαπρέπει με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Οι δύο θρύλοι μίλησαν, όσο πρόλαβαν με τους παίκτες των ομάδων, ενώ λίγο αργότερα προστέθηκε στην παρέα τους και ένας άλλος παίκτης που έχει γράψει τη δική του ιστορία με τα Ερυθρόλευκα, ο Πέρο Άντιτς.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ