«Κερδίστε τον τίτλο και για τον κύριο Παύλο»

«Κερδίστε τον τίτλο και για τον κύριο Παύλο»

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τον πέμπτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό και οι πράσινοι θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Από την πλευρά τους λοιπόν οι φίλοι της ομάδας προσπάθησαν να εμψυχώσουν τους παίκτες και τον Τσάβι Πασκουάλ. Περίπου 200 φίλοι του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και εμψύχωσαν παίκτες και προπονητικό επιτελείο ενόψει της τελευταίας […]

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τον πέμπτο τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό και οι πράσινοι θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Από την πλευρά τους λοιπόν οι φίλοι της ομάδας προσπάθησαν να εμψυχώσουν τους παίκτες και τον Τσάβι Πασκουάλ.

Περίπου 200 φίλοι του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και εμψύχωσαν παίκτες και προπονητικό επιτελείο ενόψει της τελευταίας «μάχης» του πρωταθλήματος.

Λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης μπήκαν στην κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ και ζήτησαν από τους «πράσινους» να τα δώσουν όλα για να πάρουν το πρωτάθλημα.

«Ξέρετε πολύ εσείς οι ίδιοι ότι πρέπει να το πάρουμε και έχουμε έναν ιδιαίτερο ακόμα λόγο, για τον κύριο Παύλο που δεν είναι πια ανάμεσά μας από αυτή τη βδομάδα. Γι’ αυτόν τον λόγο και για πολλούς άλλους, δικούς μας και δικούς σας κατ’ αρχήν κυρίως γιατί κάποιοι προχθές ίσως σας πείραξαν τον εγωισμό και γι’ αυτό πιστεύουμε ότι θα μπείτε πολύ καλά μέσα και θα καθαρίσουμε από πολύ νωρίς το ματς για να μην έχουμε άγχος, καθόλου και κανείς.
Εμείς όσο μπορούμε θα βοηθήσουμε από την κερκίδα, αυτό που είναι να κάνουμε θα το κάνουμε και πιστεύω πάρα πολύ ότι θα κερδίσουμε.
Δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, είναι το δικό μας παιχνίδι. Εμείς από την κερκίδα, εσείς από το παρκέ και πιστεύουμε ότι θα παίξουμε χωρίς προβλήματα. Δεν είναι απλά ο τίτλος, δεν είναι απλά το πρωτάθλημα, είναι το δικό μας πρωτάθλημα. Αν έχει το πάθος και τη δίψα για νίκη, όλα θα είναι απλά.
Εμείς, οι οπαδοί, οι 18.000 που θα είμαστε εδώ, οι εκατοντάδες χιλιάδες που θα σας βλέπουν από την τηλεόραση, όλοι έχουμε μία δίψα, τη δίψα να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα. Ξανά και ξανά. Μεγαλύτερη δίψα από πέρυσι και κάθε χρόνο η δίψα μας θα είναι μεγαλύτερη.
Αυτό είναι που θέλουμε να δούμε από εσάς. Αν καταλάβετε τη σημασία του αγώνα και του τίτλου, θα μπορείτε να σκοράρετε με τα μάτια, θα μπορείτε να κλέβετε την μπάλα με τα μάτια. Μόνο πάθος. Το πάθος που είχε ο κύριος Παύλος για την ομάδα. Και τώρα έξω βρέχει, ίσως ο κύριος Παύλος να κλαίει που δεν μπορεί να είναι εδώ να σας ενθαρρύνει, αλλά σίγουρα θα είναι περήφανος για την ομάδα, για τον καθένα εδώ και περιμένει αύριο τη νίκη».

Από την πλευρά τους Πασκουάλ και παίκτες υποσχέθηκαν πως θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στην αυριανή αποστολή τους και τους ευχαρίστησαν για τη στήριξη και τη συμπαράστασή τους. Μάλιστα έκαναν όλοι μαζί «ζντο» και οι οπαδοί αποχώρησαν από το παρκέ για να ξεκινήσει η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν από το μεγάλο τελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ