Άρης: Χωρίς Σανόγκο κόντρα στον Ολυμπιακό

Άρης: Χωρίς Σανόγκο κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην του Ισμαέλ Σανόγκο που προτιμήθηκε να μείνει εκτός εξάδας ξένων.

Ο Άρης ξεκινά τις υποχρεώσεις του στον τρίτο γύρο της Stoiximan Basket League, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή (31/03, 17:15, ΕΡΤ3), τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους σήμερα (30/03), με μία μεσημεριανή προπόνηση, της οποίας προηγήθηκε η ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση βίντεο. Η αποστολή του Άρη αναχωρεί το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα και την απαρτίζουν οι:

Διαμαντής Σλαφτσάκης, Τζόναθαν Σταρκ, Βασίλης Τολιόπουλος, Δημήτρης Κατσίβελης, Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, Λευτέρης Μποχωρίδης, Νίκος Περσίδης, Σίλβιο Ντε Σόουζα, Ρόνι Χάρελ, Ανδρέας Καλόγηρος, Κρις Μπάνκστον, Έρικ Ριντ JR

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός εξάδας ξένων έμεινε ο Ισμαέλ Σανογκό. Ο φόργουορντ της ομάδας δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, απλά ο οργανισμός του είναι εξασθενημένος από το ραμαζάνι και προτιμήθηκε να μην αγωνιστεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ