Εύκολα οι Κινγκς στην επιστροφή Βεζένκοφ (127-106)

Εύκολα οι Κινγκς στην επιστροφή Βεζένκοφ (127-106)

Οι Σακραμέντο Κινγκς... έστησαν πάρτι κόντρα στους Γιούτα Τζαζ επικρατώντας με 127-106, στην επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στην αγωνιστική δράση

Ο Σάσα Βεζένκοφ πάτησε ξανά παρκέ ύστερα από σχεδόν δύο μήνες απουσίες και οι Σακραμέντο Κινγς δεν είχαν πρόβλημα να επικρατήσουν των Γιούτα Τζαζ εντός έδρας με σκορ 127-106.

Ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού κατέγραψε τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής μετά τον τραυματισμό του έχοντας 5 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 10 λεπτά συμμετοχής.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Είμαστε αδικαιολόγητοι, ο έξτρα γύρος φέρνει έξτρα κόπωση»

Ο Βεζένκοφ είχε υποστεί διάστρεμμα τρίτου βαθμού στον αστράγαλο του δεξιού του ποδιού (σ.σ. δεύτερος τραυματισμός σε σύντομο χρονικό διάστημα) και έπρεπε να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι εβδομάδες.

Ο ΝτεΆρον Φοξ με 24 πόντους, 6 ριμπάουντ και 12 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των Κινγκς, ενώ εξαιρετικό ματς έκανε και ο Ντομάντας Σαμπόνις που είχε 17 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Για τους Γιούτα Τζαζ, που αγωνίστηκαν χωρίς τον Λάουρι Μάρκανεν και τον Τζόρνταν Κλάρκσον, ξεχώρισε ο Μπράις Σέσανμπο που είχε 19 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ