Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: «Ενθουσιασμένος που είμαι εδώ» (pics)

Στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ: «Ενθουσιασμένος που είμαι εδώ» (pics)

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ που ολοκληρώνει μία απίστευτη μεταγραφή.

Λίγο μετά τις 20:30 πάτησε Θεσσαλονίκη ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ για λογαριασμό του ΠΑΟΚ! Ο Δικέφαλος ολοκληρώνει μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ, με τον Αμερικανό άσο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν και με απολαβές συνολικά περίπου στα 10.000 ευρώ.

Δεκάδες φίλοι του ΠΑΟΚ υποδέχθηκαν τον αστέρα του NBA στο αεροδρόμιο ενώ ο ίδιος έδειξε ευδιάθετος αλλά και ανυπόμονος για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του. Αύριο (3/4) αναμένεται να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μπει στις προπονήσεις με στόχο να παίξει κόντρα στο Λαύριο το προσεχές Σάββατο.

Διαβάστε επίσης: Euroleague: Ποιες θα είναι οι δομικές αλλαγές που θα γίνουν από το 2026

Οι πρώτες δηλώσεις του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ:

Για την απόφασή του να έρθει στον ΠΑΟΚ: «H Ελλάδα ήταν πάντα μία από τις χώρες στη λίστα μου που ήθελα να επισκεφθώ. Ο κόσμος αγαπάει το μπάσκετ και είμαι ευγνώμων που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Και έχω αυτή την ευκαιρία».

Για το τι ήξερε και τι έμαθε για την ομάδα: «Μαθαίνω και σίγουρα είναι πολλά είναι πολλά τα πράγματα που πρέπει ακόμα να μάθω για τη νέα μου ομάδα. Αυτό που πρέπει να σας πω ότι όταν δέχθηκα το τηλεφώνημα από τους ατζέντηδές μου για το ενδεχόμενο να έρθω να παίξω στην Ελλάδα άκουσα μόνο καλά πράγματα και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ».

Για το κίνητρό του και τον βασικό του στόχο: «Ο βασικός μου στόχος είναι να έχω μία καλή σχέση με τους συμπαίκτες μου, να χτίσουμε μία καλή χημεία και να διασκεδάσουμε. Και φυσικά να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Παίζω μπάσκετ από 3 ετών. Είναι αυτό που θέλω κι αγαπάω να κάνω και αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρό μου».

Για το αν είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα: «Αισθάνομαι έτοιμος και είμαι πάντα έτοιμος. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα έκανα προπονήσεις».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ