Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της γνωστοποίησε πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι της 15ης Απριλίου με τον Ολυμπιακό.

Στη διάθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού είναι τα εισιτήρια για το ντέρμπι της τρίτης φάσης της Basket League με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης: Καλώς τους, και ας άργησαν…

Η ανακοίνωση του ΠΑΟ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 3ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (15/04, 20:15), τέθηκαν σε κυκλοφορία.

Κλείστε τη θέση σας στο «σπίτι» μας και ωθήστε την ομάδα μας με τη φωνή σας σε ένα ακόμα πολύ μεγάλο παιχνίδι προς την τελική ευθεία της σεζόν!

Σημειώνεται πως, ταυτόχρονα, συνεχίζεται και η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της regular season της Euroleague κόντρα στην Alba Berlin (11/04, 21:15).

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • Ηλεκτρονικά στο more.com
  • Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΑΚΤOR είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ