Σπανούλης: «Εγώ φταίω που οι παίκτες είχαν το μυαλό τους στη Βόννη»

Σπανούλης: «Εγώ φταίω που οι παίκτες είχαν το μυαλό τους στη Βόννη»

Εκνευρισμένος από την ήττα με αντίπαλο τον Άρη αλλά και από την εικόνα της ομάδας του ήταν ο Βασίλης Σπανούλης μετά το τέλος του αγώνα.

Την εντός έδρας ήττα και μάλιστα με ανατροπή από τον Άρη με 82-75 υπέστη το Περιστέρι το απόγευμα του Σαββάτου για την 3η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Βασίλης Σπανούλης, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, τονίζοντας πως εκείνος είναι υπεύθυνος για τη νοοτροπία της ομάδας και το γεγονός πως οι παίκτες είχαν στο μυαλό τους το ματς της ιστορίας του συλλόγου, με τη Βόννη για την πρόκριση στο Final Four του BCL.

Διαβάστε επίσης: Εκεί που δεν έφτασε ποτέ κανείς άλλος Έλληνας -σε μια σεζόν- στα κύπελλα Ευρώπης (vids)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη:
«Είναι ξεκάθαρο τι συνέβη. Ήμασταν εκτός κλίματος παιχνιδιού, είμαστε μια ομάδα που τώρα χτίζει την νοοτροπία της. Πρέπει να παίζουμε με το ίδιο πάθος σε κάθε ματς και δεν το καταφέραμε σήμερα.
Είμαι εγώ ο βασικός υπεύθυνος για την ήττα. Οι παίκτες είχαν το μυαλό τους στη Βόννη και οι περισσότεροι ήταν εκτός κλίματος. Ήρθαν εδώ για να μην παίξουν στον αγώνα αλλά, να πάνε στην προπόνηση αύριο και να προετοιμαστούν για τη Βόννη.
Με ενοχλεί η έλλειψη νοοτροπίας και μυαλού και αυτά πρέπει να είναι πάνω από ένα παιχνίδι την Τρίτη ή όποια άλλη μέρα. Είμαι νευριασμένος για την ήττα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ