Μπαρτζώκας: «Πήραμε πολλές λάθος αποφάσεις – Θα κερδίσουμε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια» (vid)

Μπαρτζώκας: «Πήραμε πολλές λάθος αποφάσεις – Θα κερδίσουμε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε σε όσα κόστισαν στην ομάδα του στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 77-71 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική του Τop-6 της Βasket League, γνωρίζοντας την τρίτη φετινή ήττα από τους πράσινους στο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Γιώργος Μπαρτζώκα, μετά την λήξη της αναμέτρησης τόνισε ότι η ομάδα του πήρε ορισμένες λάθος αποφάσεις, ενώ ανέφερε την πεποίθησή του ότι οι Πειραιώτες θα κερδίσουν κάποιο από τα επόμενα ντέρμπι αιωνίων.

Διαβάστε επίσης: Ο Μεντιλίμπαρ παίρνει «διαμάντι» της Κ19 στην Πόλη – Το σχέδιο για το Youth League

Όσα είπε ο Μπαρτζώκας:

Για το ματς: «Πήραμε πολλές λάθος αποφάσεις, νομίζω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι στο 2ο ημίχρονο. Έπρεπε να βάλουμε πίεση στον Παναθηναϊκό, χάσαμε πολλές βολές, χάσαμε ανοικτά σουτ με καλούς σουτέρ και φυσικά και ένα αμυντικό ριμπάουντ κρίσιμο του Γκριγκόνις και σκόραρε δυο βολές. Με βάση την εμφάνιση μας και τα ποσοστά μας είχαμε καλή τύχη να πάρουμε το ματς. Δεν έγινε, θα πάρουμε κάποιο από τα επόμενα».

Για την διαχείριση που χρειάζεται στη συνέχεια: «Όλοι λέγατε πριν το παιχνίδι ότι δεν ήταν ένα κομβικό ματς. Εμείς παλέψαμε το παιχνίδι για το κερδίσουμε, χωρίς να έχουμε ελπίδες για να κερδίσουμε το πλεονέκτημα στην κανονική περίοδο, αλλά στα play-off θα είμαστε οκ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ