Kαρδίτσα – ΑΕΚ 81-79: Έκλεισαν ιδανικά τη σεζόν οι γηπεδούχοι

Kαρδίτσα – ΑΕΚ 81-79: Έκλεισαν ιδανικά τη σεζόν οι γηπεδούχοι

Η Καρδίτσα έκαμψε την αντίσταση της ΑΕΚ με 81-79 και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά της.

Με 10 νίκες έκλεισε τη σεζόν στη Stoiximan Basket League η Καρδίτσα καθώς επικράτησε με 81-79 της ΑΕΚ για την πέμπτη αγωνιστική των playouts ενώ η Ένωση συνεχίζει στα playoffs όπου στην πρώτη φάση θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα έδρας.

Η αναμέτρηση μπορεί να μην είχε ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον αλλά οι δύο ομάδες φρόντισαν, ώστε να προσφέρουν όμορφο θέαμα, ανεβάζοντας ψηλά το σκορ από την πρώτη περίοδο (25-25), με τον ΜακΚάλουμ να ξεχωρίζει από την Καρδίτσα και τον ΜακΡέι από την ΑΕΚ.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Νίκου Παπανικολόπουλου έκαναν επιμέρους σκορ 13-6 με συνέπεια οι γηπεδούχοι να προηγηθούν 38-31 στο 15’, έπειτα από εύστοχο τρίποντο του Νίκου Δίπλαρου. Σ’ εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και με δικό τους επιμέρους σκορ 12-3 η ΑΕΚ πέρασε μπροστά με 43-41 στο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι επέβαλλαν τον δικό τους ρυθμό στην επανάληψη με αποκορύφωμα την τελευταία περίοδο, εκεί όπου η Καρδίτσα είχε το προβάδισμα ολοκληρώνοντας με νίκη την αγωνιστική περίοδο.

Tα δεκάλεπτα: 25-25, 41-43, 60-60, 81-79

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ