Παναθηναϊκός: Με Ναν και Μπαλτσερόφσκι στο Game 2 κόντρα στον ΠΑΟΚ – Παραμένουν εκτός Σλούκας και Χουάντσο

Παναθηναϊκός: Με Ναν και Μπαλτσερόφσκι στο Game 2 κόντρα στον ΠΑΟΚ – Παραμένουν εκτός Σλούκας και Χουάντσο

Η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, με τους Ναν και Μπαλτσερόφσκι να είναι διαθέσιμοι για το Game 2 με τον ΠΑΟΚ - Αντίθετα στην Αθήνα έμειναν οι Σλούκας και Χουάντσο.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (17/5) ο Παναθηναϊκός AKTOR, εκεί όπου το βράδυ του Σαββάτου (18/5, 20:00) θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, στο μεταξύ τους Game 2 για τα play-offs της Stoiximan Basket League.

Οι «πράσινοι» έγραψαν εχθές (16/5) το 1-0 στη σειρά και έχουν τη… σκούπα ανά χείρας, προκειμένου στην συνέχεια να επικεντρωθούν αποκλειστικά στο Final Four της Euroleague και στον ημιτελικό με τη Φενερμπαχτσέ, στο Βερολίνο.

Διαβάστε επίσης: Ο Κολέ αποκάλυψε τον λόγο που δεν κάλεσε τον Μουστάφα Φαλ στην εθνική Γαλλίας

Στην αποστολή του τριφυλλιού οι οποίοι, συμπεριλήφθηκε τόσο ο Κέντρικ Ναν που ξεπέρασε το ελαφρύ διάστημα που είχε υποστεί στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον Άρη, όσο και ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφκι, ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια του Game 1 με τον Δικέφαλο του Βορρά και μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Από την άλλη, στην Αθήνα έμειναν οι Κώστας Σλούκας και Χουάντσο Ερναγκόμεθ, οι οποίοι δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν, και θα κάνουν αγώνα δρόμου έτσι ώστε να είναι έτοιμοι για το Final Four το επόμενο Σαββατοκύριακο (24-26/5).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ