«Σφραγίζουν» την πρόκριση και… βλέπουν Βερολίνο οι «αιώνιοι»

«Σφραγίζουν» την πρόκριση και… βλέπουν Βερολίνο οι «αιώνιοι»

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θέλουν να τσεκάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά των play offs της Stoiximan Basket League κόντρα σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους εν όψει του Final Four της Euroleague

Ημέρα Game 2 στα προημιτελικά των play offs της Stoiximan Basket League για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Οι δύο «αιώνιοι» θέλουν να κάνουν το 2-0 κόντρα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, ούτως ώστε να τσεκάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά και να ξεκινήσουν απερίσπαστοι την προετοιμασία τους για το Final Four της Euroleague που θα γίνει στο Βερολίνο (24-26/5).

Διαβάστε επίσης: Αποστολή στη Φλωρεντία ο Ολυμπιακός – Ποιος πήγε, τι «δώρο» έκανε ο Μεντιλίμπαρ

Στις 17:15 η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στα Λιόσια, με οδηγό το θετικό πρώτο ημίχρονο του ΣΕΦ. Για τους «ερυθρόλευκους», ο Νάιτζελ Γουίλιαμς – Γκος δεν προπονήθηκε την Παρασκευή (17/5), λόγω στομαχικών διαταραχών, ενώ ο Φίλιπ Πετρούσεφ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Οι Μόουζες Ράιτ, Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα βρίσκονται εκτός του ελληνικού ρόστερ του Ολυμπιακού, συνεπώς ο Έλληνας τεχνικός δεν τους υπολογίζει για τη δωδεκάδα.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για το Game 2 με τον ΠΑΟΚ (20:00) δίχως τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Κώστα Σλούκα, ενώ κανονικά στην αποστολή βρίσκονται οι Κέντρικ Ναν και Όλεκ Μπαλτσερόφσκι.

Από εκεί και πέρα, ο Προμηθέας Πάτρας και το Περιστέρι έχουν κάνει από την πλευρά τους το 1-0 απέναντι στον Άρη και τον Κολοσσό Ρόδου αντίστοιχα. Οι Ροδίτες φιλοξενούν την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη την Κυριακή (19/5, 17:15), ενώ μια μέρα αργότερα οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τους Πατρινούς στη Θεσσαλονίκη (20/5, 20:15).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ