Δυο Εισαγγελείς και μεγαλύτερη αστυνομική δύναμη ζήτησε ο Παναθηναϊκός- Η επιστολή στον Χρυσοχοΐδη

Δυο Εισαγγελείς και μεγαλύτερη αστυνομική δύναμη ζήτησε ο Παναθηναϊκός- Η επιστολή στον Χρυσοχοΐδη

Ο Παναθηναϊκός ζητάει από τις αρχές και την πολιτεία παρουσία τουλάχιστον δύο εισαγγελέων και μεγαλύτερη αστυνομική δύναμη στο ΣΕΦ για το Game 4 με τον Ολυμπιακό για λόγους ασφαλείας.

Ισχυρά αστυνομικά μέτρα και παρουσία τουλάχιστον δύο ειαγγελέων ζητά ο Παναθηναϊκός για τον αποψινό τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Οι πράσινοι με το κλίμα να είναι τεταμένο σε όλη τη διάρκεια των τελικών, ζητούν μεγαλύτερη αστυνομική δύναμη εκτός των άλλων στο Φάληρο για το Game 4 της σειράς.

Συγκεκριμένα, με αναφορά που έστειλε χθες (11/6) προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ιωάννη Βρούτση, την οποία κοινοποίησε επίσης στην Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού, την ΔΕΑΒ, την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιώς, το τριφύλλι ζητάει να ληφθούν έκτακτα μέτρα για το Game 4.

Αφορμή για αυτή την αναφορά ήταν η ανακοίνωση του Ολυμπιακού μετά το τέλος του Game 3 – όπου ο Παναθηναϊκός νίκησε και μείωσε σε 2-1 την σειρά.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως οι αρχές και η πολιτεία πρέπει να λάβουν μέτρα για την συγκεκριμένη ανακοίνωση, θεωρώντας ότι ο Ολυμπιακός στοχοποίησε τους διαιτητές με την ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ