ΠΑΟΚ: Στην Θεσσαλονίκη ο Καντσελιέρι – Εξελίξεις με Τσαϊρέλη

ΠΑΟΚ: Στην Θεσσαλονίκη ο Καντσελιέρι – Εξελίξεις με Τσαϊρέλη

Παρελθόν για τον ΠΑΟΚ αναμένεται να αποτελέσει ο Μιχάλης Τσαϊρέλης, την στιγμή που ο Μάσιμο Καντσελιέρι αναμένεται απόψε (16/6) στην Θεσσαλονίκη.

Παρελθόν για τον ΠΑΟΚ αναμένεται να αποτελέσει ο Μιχάλης Τσαϊρέλης. Ο 36χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ επιστρέφοντας στον «Δικέφαλο» το καλοκαίρι του 2023, δεσμεύτηκε με διετούς διάρκειας συμβόλαιο, στο οποίο υπάρχει opt out, ως τις 20/6, από την πλευρά της ομάδας.

Επιλογή που -όπως αναφέρουν πληροφορίες- αποφάσισαν να κάνουν χρήση οι «ασπρόμαυροι», εξετάζοντας άλλες επιλογές για την ενίσχυση της ρακέτας του ΠΑΟΚ, μεταξύ των οποίων είναι και ο Γιώργος Γκιουζέλης (28 ετών, 2.04).

Διαβάστε επίσης: Ερυθρόλευκη τρέλα: Αδιανόητο αυτό που συνέβη στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό (pics+vids)

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του «Δικεφάλου» για τη νέα σεζόν θα μπει δυναμικότερα στο προσκήνιο με την άφιξη απόψε στη Θεσσαλονίκη του Μάσιμο Καντσελιέρι.

Ο Ιταλός προπονητής, στον οποίο έδωσαν τα ηνία της τεχνικής καθοδήγησης της ομάδας για την καινούργια περίοδο οι διοικούντες την ΚΑΕ, είναι προγραμματισμένο να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 22:35.

Τη Δευτέρα (17/6) θα έχει τις πρώτες, εκ του σύνεγγυς, συναντήσεις, στο PAOK Sports Arena, με τους συνεργάτες του και την Τρίτη (18/6), στις 13:00, θα παρουσιαστεί επίσημα από τους «ασπρόμαυρους» με συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ