Το Λαύριο πήρε Οντιάσε (vid)

Το Λαύριο πήρε Οντιάσε (vid)

Το Λαύριο συνεχίζει την ενίσχυσή του επιλέγοντας παίκτες από την αγορά των αμερικανικών πανεπιστημίων. Τελευταία «ανακάλυψη» του Χρήστου Σερέλη αποτελεί ο Τάι Οντιάσε (23, 2,06), ένας σέντερ που αποφοίτησε φέτος από το πανεπιστήμιο Ιλινόις-Σικάγο και έχει πλούσια αθλητικά προσόντα και ειδικότητα στα κοψίματα, όπως φαίνεται από τις 3,1 τάπες, που μοίραζε φέτος κατά μέσο όρο […]

Το Λαύριο συνεχίζει την ενίσχυσή του επιλέγοντας παίκτες από την αγορά των αμερικανικών πανεπιστημίων. Τελευταία «ανακάλυψη» του Χρήστου Σερέλη αποτελεί ο Τάι Οντιάσε (23, 2,06), ένας σέντερ που αποφοίτησε φέτος από το πανεπιστήμιο Ιλινόις-Σικάγο και έχει πλούσια αθλητικά προσόντα και ειδικότητα στα κοψίματα, όπως φαίνεται από τις 3,1 τάπες, που μοίραζε φέτος κατά μέσο όρο στην τελευταία του χρονιά στο κολέγιο.

«Το Λαύριο ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του και στη συνέχεια την έκανε γνωστή με την παρακάτω ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Λαύριο συνεχίζοντας με σταθερά βήματα τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ρότσρε και για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, ανακοινώνει την απόκτηση τουTai Odiase για δύο χρόνια!

O Aμερικανός σέντερ έχει γεννηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου του 1995 και έχει ύψος 2.06 μ. Είναι απόφοιτος του κολεγίου Illinois-Chicago και την τελευταία του σεζόν στο κολέγιο είχε κατά μέσο όρο 9,3 πόντους, 5,5 ριμπάουντ και 3,1 (!) κοψίματα. Πρόκειται για ιδιαίτερα αλτικό και αθλητικό ψηλό που θα αποτελέσει ένα από τα βασικά όπλα της ομάδας στα χέρια του κόουτς Σερέλη.

Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία του Λαυρίου συνεχίζουν τις μεταγραφικές κινήσεις ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη και τη νέα σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ