ΑΕΚ : Συμφώνησε με Μπάνκι

ΑΕΚ : Συμφώνησε με Μπάνκι

Τα βρήκε με τον Λούκα Μπάνκι η ΑΕΚ, με τον Ιταλό προπονητή να αναμένεται σε λίγες ημέρες στην Αθήνα για την ολοκλήρωση του deal.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή ενόψει της νέας περιόδου και πέρα από την περίπτωση του Ηλία Ζούρου εξετάζει ακόμα δύο επιλογές ξένων κόουτς. Ο Έλληνας προπονητής ήταν στο προσκήνιο τις προηγούμενες μέρες, όμως φαίνεται πως το ενδιαφέρον της Ένωσης έχει ατονίσει, καθώς υπάρχουν αντιδράσεις στον κόσμο για τον πρώην προπονητή της Εθνικής Ελλάδας.

Όπως διαβάσατε χθες από to10.gr, η Κυπελλούχος Ελλάδας έχει στρέψει την προσοχή της στον Λούκα Μπάνκι ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπάμπεργκ. Ο Ιταλός τεχνικός έχει ξεχωρίσει από τους ανθρώπους της ΑΕΚ και φαίνεται πως υπάρχει συμφωνία. Ο Μπάνκι είπε το «ναι» και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο νέος προπονητής των κιτρινόμαυρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις επαφές με τον Μάκη Αγγελόπουλο βρέθηκε η χρυσή τομή στο οικονομικό. Έτσι, ο Μπάνκι αναμένεται στην Αθήνα μέσα στο Σαββατοκύριακο για την οριστικοποίηση της συμφωνίας. Σε περίπτωση που τα βρουν σε όλα οι δύο πλευρές αναφορικά δηλαδή με τον σχεδιασμό, το μπάτζετ και το τεχνικό τιμ, τότε θα πέσουν οι υπογραφές. Αν συμβεί το αντίθετο, τότε η ΑΕΚ θα στρέψει την προσοχή της σε άλλες περιπτώσεις προπονητών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ