Πρόστιμο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό της Basket League

Πρόστιμο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον 5ο τελικό της Basket League

Για όσα έγιναν στον 5ο τελικό του ΟΑΚΑ η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα πληρώσει πρόστιμο 1.900 ευρώ.

Με πρόστιμο συνολικού ύψους 1.900 ευρώ τιμωρήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για υβριστικά συνθήματα και επεισόδια που έλαβαν χώρα εντός του ΟΑΚΑ, αλλά εκτός του αγωνιστικού χώρου, στον 5ο τελικό των πλέι οφ της Basket League.

Διαβάστε επίσης: «Με Έσε η αποστολή της Αργεντινής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες» (pic)

Στη σχετική απόφαση του Αθλητικού Δικαστή αναφέρεται:

«ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

1. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ): α) χρηματικό πρόστιμο εννιακοσίων (900,00) ευρώ εξαιτίας υβριστικών συνθημάτων τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα ή δε συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων και β) χρηματικό πρόστιμο χιλίων (1.000,00) ευρώ εξαιτίας επεισοδίων που σημειώθηκαν εντός του γηπέδου αλλά εκτός του αγωνιστικού χώρου (χρήση καπνογόνων) αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 14-6-2024.

2. Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) για την πράξη της μη διατήρησης ελεύθερων των κλιμάκων ασφαλείας του γηπέδου καθ’ όλη τη διάρκεια του ιδίου αγώνα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ