Ολυμπιακός : Νέα σενάρια για Ουίλμπεκιν

Ολυμπιακός : Νέα σενάρια για Ουίλμπεκιν

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Σκότι Ουίλμπεκιν της Νταρυσάφακα, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Τουρκία.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος θα είναι ο προπονητής των ερυθρόλευκων για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μόλις ολοκληρωθεί η πρόσληψη του Μπλατ στο Λιμάνι θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός των Πειραιωτών με πρώτο μέλημα να είναι οι ανανεώσεις των Σπανούλη, Παπανικολάου και Παπαπέτρου. Πέρα από τις ανανεώσεις όμως ο Ολυμπιακός εξετάζει κι αρκετές περιπτώσεις παικτών από το εξωτερικό και σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Τουρκία πρώτος στόχος του Ολυμπιακού και του Μπλατ είναι ο Σκότι Ουίλμπεκιν, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «basketfaul.com» αναφέρει πως οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του MVP του Eurocup, κυρίως λόγω του Αμερικανού προπονητή, ο οποίος επιθυμεί να συνεργαστεί ξανά με τον εκρηκτικό γκαρντ. Ο Μπλατ ήταν ο προπονητής του Ουίλμπεκιν για δύο χρόνια και κατέκτησαν μαζί το Eurocup και το μέλλον του Αμερικανού γκαρντ στην Νταρουσάφακα είναι αβέβαιο.

Η τούρκικη ομάδα σκέφτεται να ρίξει το μπάτζετ τη φετινή σεζόν παρά τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα κι όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα παραμείνει ο Ουίλμπεκιν, ο οποίος αμείβεται με περίπου 1,3 εκατ. τον χρόνο. Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Αμερικανό γκαρντ έχουν εκφράσει ενδιαφέρον αρκετές ομάδες μεταξύ των οποίων η Φενέρμπαχτσε και η Αναντόλου Εφές, αλλά όπως τονίζεται στο δημοσίευμα σε περίπτωση αποχώρησης του Ουίλμπεκιν, τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός λόγω της πρόσληψης του Μπλατ, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που εκτόξευσε τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ