Ο Νταλό ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στον Άρη! (pic)

Ο Νταλό ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στον Άρη! (pic)

Ο Μπορίς Νταλό είναι πρώτη μεταγραφή του Άρη για φέτος, παρόλο που η ΚΑΕ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τίποτα επισήμως! Το έκανε, όμως ο ίδιος ο παίκτης με ανάρτησή του στο twitter. «Ευχαριστώ τον Πανιώνιο για την αγάπη και τις αναμνήσεις. Τι καλά που είμαι στον Άρη! Ανυπομονώ να παίξω για τους κιτρινόματυρους», γράφει ο […]

Ο Μπορίς Νταλό είναι πρώτη μεταγραφή του Άρη για φέτος, παρόλο που η ΚΑΕ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τίποτα επισήμως! Το έκανε, όμως ο ίδιος ο παίκτης με ανάρτησή του στο twitter.

«Ευχαριστώ τον Πανιώνιο για την αγάπη και τις αναμνήσεις. Τι καλά που είμαι στον Άρη! Ανυπομονώ να παίξω για τους κιτρινόματυρους», γράφει ο Γάλλος και από κάτω δέχεται τα συγχαρητήρια συμπατριωτών του, όπως οι διεθνείς με τους «τρικολόρ» Λέο Βέστερμαν, Αλί Τραορέ, Αμαρά Σι…

Ο Νταλό ήρθε στα μισά της περασμένης σεζόν στον Πανιώνιο και από κάποια στιγμή και μετά είχε σημαντική συμβολή στην παραμονή της ομάδας. Αμέσως μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου άρχισε προπονήσεις με τον Άρη κατόπιν εισήγησης του Βαγγέλη Αγγέλου και απ’ ό,τι φαίνεται, συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα της ομάδας τη νέα σεζόν.

Παρά το γεγονός ότι η απαγόρευση διεθνών μεταγραφών, που έχει επιβληθεί από τη FIBA, δεν έχει αρθεί, ο Άρης μπορεί να αποκτήσει τον Νταλό, διότι το letter of celarance του δεν έχει φύγει από την ΕΟΚ, δεδομένου ότι η τελευταία ομάδα του ήταν ελληνική.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ