Πανιώνιος : «Χαλάει» του Σκουρτόπουλου

Πανιώνιος : «Χαλάει» του Σκουρτόπουλου

Η αναζήτηση προπονητή στον Πανιώνιο συνεχίζεται κι απ’ ό,τι φαίνεται θα αρχίσει πάλι από την αρχή. Ή σχεδόν από την αρχή, αφού μια προεργασία έχει γίνει. Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν ότι οδηγείται προς ναυάγιο η περίπτωση του Θανάση Σκουρτόπουλου, η οποία μέχρι πρότινος συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες. Ο ομοσπονδιακός προπονητής ήταν ο εκλεκτός του […]

Η αναζήτηση προπονητή στον Πανιώνιο συνεχίζεται κι απ’ ό,τι φαίνεται θα αρχίσει πάλι από την αρχή. Ή σχεδόν από την αρχή, αφού μια προεργασία έχει γίνει. Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν ότι οδηγείται προς ναυάγιο η περίπτωση του Θανάση Σκουρτόπουλου, η οποία μέχρι πρότινος συγκέντρωνε τις περισσότερες πιθανότητες.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής ήταν ο εκλεκτός του Σταύρου Αλευρογιάννη, ο οποίος είχε εστιάσει στις συζητήσεις μαζί του το τελευταίο διάστημα, όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η απόσταση που υπήρχε στο οικονομικό ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν μπορεί να καλυφθεί. Ο Σκουρτόπουλος έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις, ο Αλευρογιάννης συγκεκριμένο… ταβάνι για τη θέση του προπονητή, αυτά τα δύο απείχαν αρκετά και καθώς φαίνεται το η διαπραγμάτευση κόλλησε.

Οριστικό τέλος πάντως σε αυτή την υπόθεση δεν έχει υπάρξει, είναι αλήθεια όμως ότι έχει δυσκολέψει πάρα πολύ και ο Σταύρος Αλευρογιάννης στρέφεται στις άλλες εναλλακτικές που έχει. Εκείνη με τις περισσότερες πιθανότητες μοιάζει να είναι αυτή του Φώτη Τακιανού, με τον οποίον ενδέχεται να υπάρξει νέα κουβέντα αυτές τις μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ