Περιστέρι : Παπανικολόπουλος και Ρήγγας στην προπονητική ομάδα

Περιστέρι : Παπανικολόπουλος και Ρήγγας στην προπονητική ομάδα

Συνεργάτες του Αργύρη Πεδουλάκη στο Περιστέρι τη νέα σεζόν, θα είναι οι Νίκος Παπανικολόπουλος και Νίκος Ρήγγας.

Η ομάδα μπάσκετ του Περιστερίου ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τους Νίκο Παπανικολόπουλο και Νίκο Ρήγγα, οι οποίοι θα ανήκουν στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Ο 39χρονος Νίκος Παπανικολόπουλος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, επιστρέφοντας έτσι στο Περιστέρι μετά από 8 χρόνια, αυτή τη φορά ως προπονητής. Ως παίκτης είχε αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακό, η ΑΕΚ κι ο Άρης. Τις τελευταίες τρεις σεζόν δούλεψε στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Ο 33χρονος Νίκος Ρήγγας, επίσης παιδί του Περιστερίου και ένας εκ των πλέον ταλαντούχων νέων προπονητών, θα επανδρώσει το τεχνικό επιτελείο, ενώ παράλληλα θα είναι και προπονητής της ομάδας των Παίδων. Πέρσι εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στη Δάφνη Δαφνίου, ενώ παράλληλα, εδώ και δύο χρόνια αποτελεί βασικό στέλεχος του προπονητικού επιτελείου των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γ.Σ. Περιστερίου για τους συνεργάτες του Αργύργη Πεδουλάκη:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου ανακοινώνει την πρόσληψη των Νίκου Παπανικολόπουλου και Νίκου Ρήγγα στο τεχνικό επιτελείο της Ανδρικής ομάδας.

Ο 39χρονος καλαματιανός προπονητής, με την σπουδαία διαδρομή ως παίκτης, θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη, επιστρέφοντας, έτσι, στον ΓΣΠ μετά από 8 χρόνια, καθώς είχε φορέσει την κυανοκίτρινη φανέλα την σεζόν 2009-10.

Μέχρι πρότινος εργαζόταν στον Κόροιβο Αμαλιάδας (2015-18), όπου, ουσιαστικά, ξεκίνησε την… δεύτερη καριέρα του, μετά από αυτή του αθλητή, όπου αγωνίστηκε κατά σειρά σε: Ποσειδώνα Καλαμάτας, Νήαρ Ηστ, ΑΕΚ, Άρη, Ιωνικό ΝΦ, Ολυμπιακό, ΑΕ Λάρισας, Τέραμο (Ιταλία), Κολοσσό Ρόδου, ΓΣ Περιστερίου, Ηρακλή, Ηλυσιακό, Πανελευσινιακό και Ίκαρο Χαλκίδας.

O Νίκος Ρήγγας (33 ετών) επίσης θα επανδρώσει το τεχνικό τιμ της Ανδρικής ομάδας ως συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη και παράλληλα αναλαμβάνει και την ομάδα των Παίδων.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο κόουτς Ρήγγας εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στην Δάφνη Δαφνίου, στην οποία ανδρώθηκε μπασκετικά, περνώντας από όλες της προπονητικές… βαθμίδες, ενώ στο παρελθόν έχει δουλέψει και στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού.

Ο ΓΣ Περιστερίου καλωσορίζει τον Νίκο Παπανικολόπουλο και τον Νίκο Ρήγγα στην οικογένεια του και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανοκίτρινα χρώματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ