ΑΕΚ : «Τελειώνει» με Μπάνκι

ΑΕΚ : «Τελειώνει» με Μπάνκι

Η ΑΕΚ παύει να κοιτάζει οπουδήποτε αλλού για τη θέση του προπονητή και επικεντρώνει πλέον τις προσπάθειές της στον Λούκα Μπάνκι. Οτιδήποτε άλλο είχαν ενδεχομένως στο μυαλό τους ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του μπαίνει στην άκρη, διότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, και η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στο ραντεβού που θα γίνει το απόγευμα […]

Η ΑΕΚ παύει να κοιτάζει οπουδήποτε αλλού για τη θέση του προπονητή και επικεντρώνει πλέον τις προσπάθειές της στον Λούκα Μπάνκι. Οτιδήποτε άλλο είχαν ενδεχομένως στο μυαλό τους ο Μάκης Αγγελόπουλος και οι συνεργάτες του μπαίνει στην άκρη, διότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, και η προσοχή στρέφεται αποκλειστικά στο ραντεβού που θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου με τον Ιταλό προπονητή.

Ο τελευταίος θα έχει έρθει από το πρωί στην Αθήνα προκειμένου να κάνει μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση με την ΑΕΚ. Οι πρώτες διερευνητικές επαφές έγιναν από τηλεφώνου σε πολύ καλό κλίμα, απ’ ό,τι λέγεται τόσο ο Αγγελόπουλος όσο και ο Μπάνκι βρήκαν έναν κώδικα επικοινωνίας (ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ μιλά πολύ καλά ιταλικά και αυτό διευκολύνει τα πράγματα), ωστόσο η κρίσιμη ώρα είναι τώρα που θα μπουν όλα στο τραπέζι.

Στην ΑΕΚ υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά και στο τέλος του ραντεβού θα υπάρξει οριστική συμφωνία. Επίσης είναι δεδομένο πως και ο Μπάνκι από τη στιγμή που πήρε την απόφαση να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα, το κάνει επειδή θέλει τη δουλειά κι έχει την καλή διάθεση να συμφωνήσει. Όλα θα κριθούν από τη συζήτηση και τη διαπραγμάτευση που θα γίνει, όμως οι οιωνοί είναι καλοί και η αίσθηση που υπάρχει είναι πως η συμφωνία βρίσκεται πολύ κοντά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ