Μένει Περιστέρι ο Πολυτάρχου (vid)

Μένει Περιστέρι ο Πολυτάρχου (vid)

Στα 35 χρόνια του ο Μιχάλης Πολυτάρχου νιώθει ακόμα ακμαίος, το Περιστέρι τον εμπιστεύεται, έτσι δεν υπήρχε λόγος να μη συνεχίσουν την κοινή τους πορεία. Η συνεργασία τους ανανεώθηκε για έναν ακόμα χρόνο, ανακοινώθηκε επίσης κι έτσι ο Πολυτάρχου θα επιστρέψει στη Basket League τρία χρόνια μετά την τελευταία εμφάνισή του σε αυτήν με την […]

Στα 35 χρόνια του ο Μιχάλης Πολυτάρχου νιώθει ακόμα ακμαίος, το Περιστέρι τον εμπιστεύεται, έτσι δεν υπήρχε λόγος να μη συνεχίσουν την κοινή τους πορεία. Η συνεργασία τους ανανεώθηκε για έναν ακόμα χρόνο, ανακοινώθηκε επίσης κι έτσι ο Πολυτάρχου θα επιστρέψει στη Basket League τρία χρόνια μετά την τελευταία εμφάνισή του σε αυτήν με την ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου αναφέρει:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Πολυτάρχου για έναν ακόμη χρόνο!

O πολύπειρος γκαρντ από την Νάξο θα συνεχίσει να φορά την κυανοκίτρινη φανέλα για τέταρτη σεζόν – καθώς ανήκει στην οικογένεια του ΓΣΠ από το καλοκαίρι του 2015 – και να φορτώνει με τις τρίποντες “βόμβες” του τα αντίπαλα καλάθια.

Ο Μιχάλης Πολυτάρχου την περσινή σεζόν ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας μας, έχοντας κατά μέσο όρο 10,7 πόντους με 87% στις βολές, 43% στα δίποντα και 37% στα τρίποντα, ενώ μοίραζε 2,2 ασίστ, μάζευε 2,5 ριμπάουντ και έκλεβε την μπάλα 1,2 φορές ανά παιχνίδι.

Σήμερα (29/6) υπέγραψε στα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ