ΑΕΚ : Στην Ελλάδα ο Μπάνκι, αναλαμβάνει την Ενωση

ΑΕΚ : Στην Ελλάδα ο Μπάνκι, αναλαμβάνει την Ενωση

Ο Λούκα Μπάνκι βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τις επαφές του με την ΑΕΚ και -εκτός απροόπτου- να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Στην χώρα μας, με πτήση από την Ιταλία έφτασε το Σάββατο (30/6) ο Λούκα Μπάνκι. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις και αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο ο Ιταλός τεχνικός θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ενωσης.

Μπάνκι και Μάκης Αγγελόπουλος είχαν δείπνο εργασίας το βράδυ προκειμένου να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες και να συζητήσουν όλα τα σημαντικά θέματα γύρω από την ΑΕΚ. Μάλιστα τα είπαν και νωρίτερα εντός της ημέρας σε πολύωρη συνάντηση που είχαν και διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων στα περισσότερα.

Ουσιαστικά οι δύο πλευρές έχουν «δώσει τα χέρια» με τους ανθρώπους των κίτρινων να του εξηγούν τα σχέδια τους για την ομάδα και εκείνον το πλάνο που έχει για την Ενωσης.

Στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι το θέμα του νέου τεχνικού να τελειώσει το συντομότερο δυνατό, έτσι ώστε στη συνέχεια να τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Βεβαίως το γεγονός και μόνο ότι ο Λούκα Μπάνκι βρίσκεται στην Ελλάδα, δείχνει το πόσο προχωρημένες είναι οι επαφές ανάμεσα τους. Πλέον αναμένουμε εξελίξεις εντός της Κυριακής όταν και θα υπάρξει νέα συνάντηση, λογικά η τελευταία.

Ετσι αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα πέσουν οι υπογραφές με τον Ιταλό να αναλαμβάνει τα καθήκοντά του κι επισήμως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ