Άρης: Αναμονή για Μποχωρίδη, πιθανή συνάντηση με Κάιζερ

Άρης: Αναμονή για Μποχωρίδη, πιθανή συνάντηση με Κάιζερ

Ο Βαγγέλης Αγγέλου περιμένει την απάντηση του 24χρονου γκαρντ για την ανανέωση του συμβολαίου του, ενώ εξετάζει περιπτώσεις για τη γραμμή των ψηλών από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται.

Παράλληλα με τη συμμετοχή του στο Summer League του Λας Βέγκας με τους Milwaukee Bucks (06-17/07), ο Βαγγέλης Αγγέλου «τρέχει» μια σειρά θεμάτων του Άρη, που αφορούν τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Πρώτο θέμα στην ατζέντα του έμπειρου κόουτς είναι η ανανέωση του Λευτέρη Μποχωρίδη, που προορίζει για ηγετικό ρόλο στη νέα ομάδα. Η πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας με τον 24χρονο γκαρντ έγινε σε θετικό κλίμα, ωστόσο πρέπει να δώσει την οριστική του απάντηση αφότου ολοκληρώσει τις σημερινές του υποχρεώσεις με την Εθνική με το ματς κόντρα στην Εσθονία σήμερα (02/07, 7 μ. μ.) για τους προκριματικούς αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Μέσα στις επόμενες μέρες, θα ξεκαθαρίσει και η περίπτωση του Τι Τζέι Μπρέι, με τον οποίο οι κίτρινοι είναι σε προχωρημένες επαφές.

Πέρα από την περιφερειακή γραμμή, η ομάδα χρειάζεται επιπλέον παίκτες και στη ρακέτα, και εκτός από τον Βασίλη Καββαδά, που ο τεχνικός του Άρη σκέφτεται να φέρει πίσω στη Θεσσαλονίκη, υποψήφιος είναι και ο Μάικλ Κάιζερ. Ο Αμερικανός σέντερ την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Κύμης και άρα μπορεί να αποκτηθεί από τους κίτρινους ακόμη και αν δεν αρθεί το μεταγραφικό ban. Τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται, μάλιστα, στις ΗΠΑ και ο Αγγέλου θέλει να εκμεταλλευτεί την εκεί παρουσία του και να συναντήσει τον παίκτη από κοντά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ