Υπέγραψε κλειστό 3ετές συμβόλαιο ο Παπανικολάου! (vid)

Υπέγραψε κλειστό 3ετές συμβόλαιο ο Παπανικολάου! (vid)

Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει και για τα επόμενα χρόνια ο Κώστας Παπανικολάου, καθώς συμφώνησε με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Ανακοινώθηκε η συμφωνία από την ΚΑΕ. «Θέλουμε να μείνει και ο Παπαπέτρου», δήλωσε ο «Παπ»!

Παίκτης του Ολυμπιακού θα παραμείνει και για τα επόμενα τρία χρόνια ο Κώστας Παπανικολάου, καθώς συμφώνησε σε όλα με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο. Ο Ελληνας φόργουορντ βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της Arcadia, εταιρεία των προέδρων του Ολυμπιακού και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και θα συμπορευθούν για πολλά ακόμη χρόνια.

Για ακόμη μία φορά, οι πρόεδροι του Ολυμπιακού έδειξαν ότι γνωρίζουν τον τρόπο για να διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας τους όσους αθλητές θέλουν. Με τη συμφωνία των Πειραιωτών για τον Παπανικολάου να είναι η πρώτη εδώ και πολλά χρόνια, που αφορά κλειστό 3ετές συμβόλαιο. Δείγμα της εμπιστοσύνης του συλλόγου και των διοικητικών του ηγετών στον «Παπ», αλλά και επιβεβαίωση ότι στο πρόσωπό του βλέπουν τον επόμενο αρχηγό του Ολυμπιακού, τον παίκτη που θα πάρει τη σκυτάλη από τους Σπανούλη και Πρίντεζη.

Στη συνάντηση τέθηκε επί τάπητος, τόσο η οικονομική διαφορά που χώριζε τις δύο πλευρές και η οποία ήταν κοντά στις 500.000 ευρώ, όσο και θέματα που αφορούν στη συνολική πορεία της ομάδας του Πειραιά. Εν τέλει, η χρυσή τομή βρέθηκε σε λιγότερο από δύο ώρες, καθώς τόσο διήρκεσε η συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές, με αποτέλεσμα ο «Παπ» να πει το μεγάλο «ναι», με τα χρήματα του συμβολαίου του να πλησιάζουν τα 3.000.000 ευρώ.

Αμέσως μετά πρόεδροι και Παπανικολάου εμφανίστηκαν στους εκπροσώπους του Τύπου, με τον παίκτη να μην κρύβει την  ικανοποίησή του για τη θετική έκβαση των συζητήσεων:

Βγαίνοντας από τα γραφεία της Arcadia, είπε: «Ολα πήγαν καλά. Υπάρχει μια σχέση με τους προέδρους, χρόνια τώρα. Τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Συμφωνήσαμε για τρία χρόνια, είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Τα υπόλοιπα πρέπει να γίνουν μέσα στο παρκέ. Θα τα δούμε στο γήπεδο, για να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του».

Για τον λόγο που χρειάστηκε και δεύτερη συνάντηση: «Θέλαμε να τα πούμε κι από κοντά, να βρεθούμε πρόσωπο με πρόσωπο. Μας δόθηκε αυτή η ευκαιρία και όλα καλά. Μένω με τα φιλαράκια μου, σε μια ομάδα που είμαι χρόνια. Έχουμε καταφέρει πολλές όμορφες στιγμές, ευελπιστούμε να φέρουμε κι άλλες στην ομάδα», για να συνεχίσει: «Είμαι χαρούμενος που οι πρόεδροι με εμπιστεύονται, να είμαι μέρος αυτής της ομάδας για νέες επιτυχίες».

Για το κίνητρό του: «και μόνο η παρουσία στον Ολυμπιακό είναι κίνητρο. Δεν πάει πιο ψηλά στην Ευρώπη, είμαι στο υψηλότερο σκαλοπάτι. Από εκεί και πέρα, ήταν θέληση τόσο δική μου όσο και των προέδρων να συνεχίσω. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει μια σχέση που δεν είναι μόνο επαγγελματική. Οι πρόεδροι έδειξαν για μια ακόμη φορά ότι αγαπούν την ομάδα και θέλουν το καλύτερο».

Για το εάν θα ανανεώσει ο Ιωάννης Παπαπέτρου: «Ευχή για μένα, είναι να συνεχίσει κι ο Ιωάννης. Όλοι θέλουμε να μείνει στην ομάδα. Είμαι σίγουρος ότι κι οι πρόεδροι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να επέλθει συμφωνία».

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αμέσως μετά, μάλιστα, εκδόθηκε και η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία δημοσιεύτηκε στα social media της ομάδας: «Παπ… τριετίας! Ο Κώστας θα συνεχίσει για τα επόμενα τρία χρόνια να είναι «κάτοικος» Πειραιά και να φορά τα αγαπημένα του «ερυθρόλευκα»».

https://twitter.com/olympiacosbc/status/1014837386558279680

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ:

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ