Γουίλιαμς-Γκος: «Ενθουσιασμένος για τον Ολυμπιακό» (pic)

Γουίλιαμς-Γκος: «Ενθουσιασμένος για τον Ολυμπιακό» (pic)

Οι «μηχανές» του Ολυμπιακού έχουν πάρει για τα καλά μπρος, με τους «ερυθρόλευκους» την Πέμπτη (05/07) να ανακοινώνουν την απόκτηση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος αλλά και την ανανέωση του Κώστα Παπανικολάου για τα επόμενα τρία χρόνια. Μάλιστα ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος υπέγραψε για 2+1 στο λιμάνι, έστειλε και το δικό του μήνυμα για τη νέα […]

Οι «μηχανές» του Ολυμπιακού έχουν πάρει για τα καλά μπρος, με τους «ερυθρόλευκους» την Πέμπτη (05/07) να ανακοινώνουν την απόκτηση του Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος αλλά και την ανανέωση του Κώστα Παπανικολάου για τα επόμενα τρία χρόνια.

Μάλιστα ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος υπέγραψε για 2+1 στο λιμάνι, έστειλε και το δικό του μήνυμα για τη νέα σεζόν και ευχαρίστησε την προηγούμενη του ομάδα, Παρτιζάν, για το γεγονός ότι βοήθησε για να προσαρμοστεί στην Ευρώπη.

Ο Γκος έγραψε στο twitter: «Σε ευχαριστώ Παρτιζάν που με βοήθησες να ξεκινήσω την καριέρα μου. Γι’ αυτό το άσπρο και το μαύρο θα είναι στην καρδιά μου για πάντα. Είμαι πολύ ταπεινός και ευγνώμων για την ευκαιρία που μου έδωσε ο Ολυμπιακός. Είμαι ενθουσιασμένος που θα εκπροσωπώ ένα τόσο ιστορικό κλαμπ της Ευρωλίγκας». Με hashtag… #WeAreOlympiacos, δηλαδή «Είμαστε Ολυμπιακός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ