Ναι μεν, αλλά ο Τζέιμς

Ναι μεν, αλλά ο Τζέιμς

Ο Αμερικανός έσπευσε να εξηγήσει πως δεν μιλάει άσχημα για τον Παναθηναϊκό και τον Γιαννακόπουλο

Ο Μάικ Τζέιμς έχει πολύ ελεύθερο χρόνο τον οποίο αφιερώνει σε μεγάλο μέρος απαντώντας σε ακολούθους του στο twitter.

Ο Αμερικανός γκαρντ που ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Παναθηναϊκό έχει ανοίξει διάλογο με τους ακολούθους του τις τελευταίες ημέρες και σχολιάζει τις μεταγραφικές επιλογές του «τριφυλλιού».

Αφού τα… έχωσε για τον τρόπο με τον οποίο οι πράσινοι διαχειρίζονται τις μεταγραφικές υποθέσεις τους και ειδικά την δική του περίπτωση όπως και των Καλάθη, Παππά, έσπευσε να εξηγηθεί για να μην παρεξηγηθεί.

Έτσι, έδωσε εξηγήσεις ξεκαθαρίζοντας τη θέση του και εξηγώντας όσα είχε γράψει προηγουμένως. Παράλληλα, τόνισε πως κατανοεί τον λόγο που οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν κατέθεσαν πρόταση για την παραμονή του.

«Νομίζω ότι πρέπει να πω κάτι. Σε καμία περίπτωση, δεν μιλάω άσχημα για τον Παναθηναϊκό ή τον DPG (δηλαδή τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο). Απλώς απαντούσα ερωτήσεις. Για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι δεν μου έκαναν πρόταση γιατί ξέρουν την αξία μου και απλά δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά και το δικό μου συμβόλαιο και του Νικ. Είχα εξαιρετική σχέση με την ομάδα και τους αγαπώ όλους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα όσα έγραψε όμως φαίνεται πως έχουν προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στη διοίκηση του Παναθηναϊκού, που θεωρεί πως ο Αμερικανός προσπαθεί να πιέσει καταστάσεις μέσω των φίλων της ομάδας, ώστε να σύρει τους πράσινους στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Εξάλλου έχουν ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή ότι με αφετηρία τα 1,6 εκ ευρώ που ζητά, είναι αδύνατο να ξεκινήσουν μαζί του οποιαδήποτε συζήτηση, ενώ μετά από όσα έγραψε και οι ελάχιστες πιθανότητες που υπήρχαν εκμηδενίστηκαν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ